Keystone logo
University of Michigan-Dearborn College of Business

University of Michigan-Dearborn College of Business

University of Michigan-Dearborn College of Business

pengenalan

Menawarkan sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan dengan sembilan kemungkinan tumpuan dan tujuh program ijazah sarjana, kami menyediakan pelajar dengan pelbagai peluang untuk meneruskan perjalanan mereka untuk menjadi pemimpin dan terbaik. Dan setelah mengembangkan salah satu program MBA dalam talian yang pertama di negara ini, kami terus menawarkan fleksibiliti kepada pelajar tradisional dan orang dewasa yang bekerja untuk menyelesaikan ijazah atau siswazah mereka mengikut kadar mereka sendiri.

Visi College of Business adalah untuk membina tradisi berkualiti dari Blok M dengan menjadi pemimpin pemikiran yang terkenal dengan kesan positif kepada masyarakat yang kami layani dan untuk mempromosikan perspektif global melalui pembelajaran aktif, pengajaran yang relevan, dan penyelidikan yang berpengaruh. Misi ini adalah untuk menawarkan pendidikan perniagaan yang mencabar dan menarik yang memperluas perspektif intelektual dan peluang kerjaya pelajar kami dalam persekitaran inklusif melalui penekanan seimbang pada pembelajaran aktif dan pengajaran dan penyelidikan yang ketat dan relevan.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • Dearborn

    Evergreen Road,4901, 48128, Dearborn

    Program

    Soalan