Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

pengenalan

Menjadikan Pengetahuan Berfungsi

Di University of Bradford , anda akan mendapat manfaat - dan menjadi sebahagian daripada - pengajaran dan penyelidikan yang memanfaatkan teknologi untuk kebaikan masyarakat.

Anda akan belajar dari pakar akademik dan industri yang membentuk masa depan sektor mereka di kemudahan bertaraf dunia. Kami telah melabur berjuta-juta pound dalam persekitaran pembelajaran berteknologi tinggi, seperti studio tangkapan bergerak dan kemudahan School of Management yang baru.

Semasa anda bersama kami, anda boleh menjadi versi diri anda yang terbaik. Universiti adalah tempat di mana anda dapat meluaskan fikiran dan berteman seumur hidup; di mana anda boleh berkembang, belajar, mengalami. Tempat anda boleh berada, dan tempat kami menyokong anda setiap langkah.

Kursus

Kami menawarkan lebih daripada 100 program sarjana dan lebih daripada 200 kursus pascasiswazah, penyelidikan dan CPD. Ini disampaikan di empat fakulti kami:

 • Kehidupan Sains
 • Kajian Kesihatan
 • Pengurusan, Undang-undang dan Sains Sosial
 • Kejuruteraan dan Informatik

Sebilangan besar kursus kami dirancang dengan input dari pakar industri dan rakan kongsi, dan beberapa kursus mempunyai akreditasi atau kelulusan badan profesional, berkanun atau peraturan, yang bermaksud anda akan mengembangkan kemahiran yang sangat dihargai oleh majikan.

129527_engineering-student.jpg

Anda akan belajar dari pakar akademik dan industri yang membentuk masa depan sektor mereka. Anda akan belajar di kemudahan bertaraf dunia - kami telah melaburkan berjuta-juta pound dalam persekitaran pembelajaran berteknologi tinggi, seperti studio tangkapan gerakan kami dan Digital Health Enterprise Zone.

Kampus kami

Anda akan mendapat semua yang anda perlukan di Kampus Bandar, sama ada anda belajar, bersantai atau bersosial. Ia mempunyai suasana komuniti yang tidak akan anda temui di tempat lain. Ini adalah tempat yang mesra dan mesra di mana perkara-perkara hebat berlaku.

Kampus Bandar adalah pusat aktiviti pelajar. Ia adalah pusat Pelajar Pusat - pangkalan untuk University of Bradford Persatuan Pelajar dan perpustakaan 24 jam. Gim Unik menawarkan kemudahan sukan yang baru ditingkatkan, dan kampung penginapan pelajar kami The Green terletak tepat di tengah-tengah kampus.

Tidak biasa untuk kampus pusat bandar, kami juga mempunyai banyak ruang hijau. Anda tidak akan bersusah payah mencari tempat yang tenang di luar rumah untuk belajar, bersantai atau bermain sukan pada bulan-bulan yang lebih panas.

129528_universiti-of-bradford-kampus-external.jpg

Universiti Terbaik Tahun Ini untuk Kemasukan Sosial

University of Bradford adalah salah satu universiti yang paling pelbagai di UK. The Times Good University Guide 2020 menamakan kami University of the Year for Social Inclusion "sebagai penghargaan atas dedikasi kami terhadap kejayaan orang tanpa mengira latar belakang, identiti, kepercayaan dan cabaran mereka.

129529_bradford-universiti-tahun-untuk-sosial-kemasukan-2020.jpg

Kami melihat individu dan potensi mereka, bekerja keras untuk menghilangkan halangan kejayaan mereka, dan memastikan pelajar kita memahami bahawa mereka dapat maju dan membuat perubahan positif untuk semua masa depan kita melalui pengalaman dan pendidikan mereka.

Penyelidikan

University of Bradford mempunyai pengalaman penyelidikan lebih dari 50 tahun dan berada di kedudukan 50 teratas di UK (REF 2014) untuk kualiti penyelidikan. Tiga perempat penyelidikan kami diklasifikasikan sebagai yang terbaik di dunia atau di peringkat antarabangsa.

Kami menawarkan pelbagai peluang penyelidikan pascasiswazah di empat fakulti kami.

Ciri-ciri Kampus

Anda akan menemui semua yang anda perlukan di City Campus, sama ada anda sedang belajar, berehat atau bersosial. Ia mempunyai jenis suasana komuniti yang anda tidak akan dapati di tempat lain. Ia adalah tempat yang mesra dan mesra di mana perkara-perkara hebat berlaku.

Kampus Bandar adalah pusat aktiviti pelajar. Ia adalah rumah kepada Pusat Pelajar – pangkalan untuk Kesatuan Pelajar University of Bradford dan perpustakaan 24 jam. Gim yang unik menawarkan kemudahan sukan yang baru dinaik taraf, dan perkampungan penginapan pelajar kami The Green terletak betul-betul di tengah-tengah kampus.

Luar biasa untuk kampus pusat bandar, kami juga mempunyai banyak ruang hijau. Anda tidak akan bersusah payah mencari tempat yang sunyi di luar untuk belajar, berehat atau bersukan semasa musim panas.

  Kedudukan

  Universiti Tahunan untuk Kemasukan Sosial

  University of Bradford ialah salah satu universiti yang paling pelbagai di UK. Panduan Universiti Times Good 2020 menamakan kami Universiti Tahunan untuk Kemasukan Sosial" sebagai mengiktiraf dedikasi kami terhadap kejayaan orang tanpa mengira latar belakang, identiti, kepercayaan dan cabaran mereka.

  Lokasi

  Lokasi
  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Soalan