Keystone logo
University of Alabama Huntsville

University of Alabama Huntsville

University of Alabama Huntsville

pengenalan

University of Alabama di Huntsville (UAH) adalah salah satu universiti penyelidikan terkemuka di negara ini, menawarkan kurikulum langsung yang mencabar yang memastikan graduan kami bersedia untuk menjadi pemimpin esok. UAH adalah universiti kebangsaan awam yang terletak di Huntsville, AL, yang dinamakan salah satu tempat terbaik untuk didiami oleh US News & World Report. Pelajarnya berasal dari semua 50 negeri AS dan lebih dari 50 negara.

Kampus seluas 505 hektar universiti itu, yang merangkumi 17 pusat penyelidikan berteknologi tinggi dan makmal yang bertanggungjawab untuk hampir $ 110 juta perbelanjaan penyelidikan tahunan, berfungsi sebagai penyewa utama untuk taman penyelidikan kedua terbesar di negara ini. Ia juga mengekalkan kerjasama yang kuat dengan agensi persekutuan dan organisasi komersial yang merangkumi Institut Bioteknologi HudsonAlpha, Pusat Penerbangan Angkasa Marshall NASA, Agensi Pertahanan Rudal, Pusat Perisik DIA dan Pusat Perisikan Angkasa Komando Angkatan Darat AS.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • Huntsville

    Sparkman Drive Northwest,301, 35899, Huntsville

    Soalan