Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

pengenalan

persembahan

Ditubuhkan pada tahun 1996, Universiti kami berada di perkhidmatan anda, memberikan anda latihan berkualiti, melalui tawaran akademik yang luas dan cemerlang, dan menyumbang kepada barisan pengetahuan, hasilnya dalam penyelidikan saintifik kami mengenai unjuran antarabangsa.

Kami yakin dengan perkhidmatan awam kami, sama ada anda seorang pelajar, atau jika anda berfikir untuk belajar di URJC, kami menawarkan kepada anda semua keupayaan kami untuk latihan anda. Universiti kami menawarkan kepada anda seorang guru yang ghairah memberi anda latihan yang terbaik. Mereka, pada masa yang sama, profesional dinamik, fleksibel dan disesuaikan dengan metodologi pengajaran yang baru. Anda juga mempunyai kemudahan terkini dan bermutu, serta makmal dan banyak perkhidmatan lain di luar bilik darjah. Belajar di King Juan Carlos bermakna memasuki persekitaran pembelajaran yang ideal yang akan membantu anda mencapai matlamat anda, baik peribadi dan profesional, dalam masa yang paling menarik.

Bagi syarikat dan profesional, kami juga mempunyai tawaran latihan pascasiswazah dan latihan yang berterusan dan teliti. Di samping itu, kami meletakkan penyelidikan utama kami di dalam perkhidmatan anda dan seluruh masyarakat, untuk mengembangkan pengetahuan baru dan membantu menyelesaikan masalah yang sangat penting kepada rakyat.

Kami terlibat dalam penciptaan budaya dan penyebarannya, promosi sukan dan gaya hidup yang mampan. Kami ingin menyumbang kepada kajian kritikal mengenai masalah sosial, dan menyediakan cadangan inovatif dari sains, budaya dan penyelesaian seni yang menjadikan dunia kita tempat yang lebih adil dan selesa.

Walaupun kita dilahirkan untuk melayani rakyat Komuniti Madrid, kita terlibat dengan semua orang Sepanyol dan warga Kesatuan Eropah. Dan kami sangat berbangga dengan ikatan istimewa yang menyatukan kami dengan Amerika Latin. Kami bekerja rapat dengan universiti terbaik di dunia.

Kami mempunyai lima buah kampus di Komunitas Madrid: Aranjuez, Alcorcón, Fuenlabrada, Madrid dan Móstoles, dan beberapa lokasi di ibu negara.

128560_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Darjah

Universiti Rey Juan Carlos menawarkan kajian sarjana muda di seluruh Kesatuan Eropah dalam semua bidang pengetahuan: seni dan kemanusiaan, sains dan undang-undang sosial, kejuruteraan dan seni bina, sains kesihatan, dan sains eksperimen.

Universiti kami mengalu-alukan pelajar lebih daripada 80 negara. Ia adalah sebuah universiti di mana untuk membangun semangat kritikal, melatih aspek akademik dan profesional, dan juga untuk memperkayakan dan mengembangkan diri secara peribadi dan budaya. Belajar di URJC menawarkan persekitaran pembelajaran dan kehidupan kampus yang unik untuk meningkatkan kerja dan bakat.

Penyelidikan di URJC

Universiti Rey Juan Carlos mempromosikan penyelidikan yang bertujuan untuk pembangunan ekonomi dan sosial, mempromosikan dan mempromosikan aktiviti penyelidikan dan penyebaran dan pemindahan pengetahuan dan hasil kepada masyarakat. Promosi aktiviti ID dilaksanakan melalui kerjasama dengan syarikat dan institusi, dan penyertaan dalam panggilan nasional dan antarabangsa yang membolehkan penyelidik kami mengembangkan garis penyelidikan mereka yang menyumbang kepada generasi, pengembangan dan penyebaran pengetahuan, dan kepada Kemajuan sains dan teknologi.

128561_pexels-photo-1438072.jpg

Universiti Life

Universiti Rey Juan Carlos menggabungkan beberapa program dan tindakan di perkhidmatan Komuniti Universiti dan persekitaran sosial ke dalam aktiviti akademik dan penyelidikannya. Di sepanjang kursus, pelbagai aktiviti artistik, budaya dan pendidikan dibangunkan yang melengkapi kehidupan universiti dan menyumbang kepada pembangunan dan latihan integral para pelajar kami.

Hubungan antara universiti dan pendidikan universiti sepanjang hayat juga dikembangkan melalui program Universiti Lama. Komitmen sosial kami termasuk projek-projek Kerjasama dan Sukarela, Kemampanan dan Sihat Universiti.

Lokasi

  • Madrid

    Universidad Rey Juan Carlos Calle Tulipán s/n. 28933 Móstoles, Madrid, , Madrid

Soalan