Keystone logo
University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

pengenalan

Tamat sekolah tinggi dan memikirkan sebuah universiti untuk menghadiri? Kalau begitu anda berada di tempat yang betul!

Universiti Sains dan Teknologi Maklumat, "St. Paul Rasul" (uist) adalah salah satu Universiti yang paling mesra di Macedonia. Dengan kakitangan dan pentadbiran yang berdedikasi, semua pelajar yang menghadiri uist meninggalkan ia berasa seperti mereka mempunyai satu daging. Pelajar pelbagai budaya uist adalah sangat jelas terutama semasa Hari Kebudayaan tahunan yang mempamerkan kekayaan dan warisan budaya dalam Unive | rsity. Sila lihat di Sudut Antarabangsa dan anda akan lihat sendiri.

Uist mempunyai akar akademik yang kukuh yang ditunjukkan melalui jumlah pelajar yang berpengetahuan dan kakitangan akademik. Kebanyakan kelas disusun mengikut kumpulan kecil pelajar yang membantu dalam memastikan bahawa profesor dapat memindahkan maklumat sebanyak yang diperlukan di samping memenuhi keperluan setiap pelajar individu. Ini menambah kepada pendekatan akademik peribadi dan rawatan yang pelajar mendapat sekurang-ini institusi pendidikan peringkat tinggi. Semua kelas berpecah antara sesi pengajaran / teori dan sesi tutorial / makmal.

Dapatkan bersedia untuk melabur dalam masa depan anda dan membuka pintu anda sendiri untuk pendidikan bertaraf dunia yang memastikan kejayaan besar dalam prospek kerjaya masa depan anda. Uist telah direka khas untuk menyokong mana-mana pelajar untuk mencapai impian mereka. Log In untuk Masa Hadapan Anda!

Memeriksa terma dan syarat untuk mendapatkan biasiswa untuk belajar di Uist.

Ohrid

Ohrid adalah salah satu penempatan yang tertua manusia di Eropah. Ia merupakan pusat pelancongan, kebudayaan dan kerohanian Macedonia. Diletakkan di tepi Tasik Ohrid, yang dianggarkan kira-kira 3 juta lama dan adalah salah satu tasik tertua di dunia, Kota Ohrid bersama-sama dengan tasik itu diletakkan dalam senarai Warisan Dunia UNESCO. Ohrid mempunyai kelebihan sebuah bandar moden dengan gemilang masa lalu dan budaya yang kaya dalam suasana yang benar-benar indah. Ia adalah satu gabungan sejarah dan kehidupan moden. Ohrid menawarkan kemungkinan untuk penginapan dan kajian dalam persekitaran yang sihat penuh dengan tradisi dan nilai-nilai budaya. Alam semula jadi yang menyenangkan bersilang dengan gaya hidup sosial dan budaya moden.

Satu biasiswa penuh akan diberikan kepada calon dari setiap negara yang layak: Republik Azerbaijan, Republik Demokratik Rakyat Algeria, Republik Angola, Republic of Armenia, United Arab Emirates, Barbados, Bosnia dan Herzegovina, federatif Republik Brazil, Czech Burundi, Republik Cameroon, Republik Rakyat China, Republik Croatia, Republik Czech, Republik Mesir, Republik Estonia, Federal Democratic Republic of Ethiopia, Gabon Republic, Republik Ghana, Georgia, negara Israel, Republik India, Republik Indonesia, Jepun, Republik Kazakhstan, State of Kuwait, Lao Republik Demokratik Rakyat, Republik Latvia, Lubnan Czech, Republik Lithuania, Malaysia, Kerajaan Maghribi, Republic of Moldova, Mongolia, Republik Namibia, Kesultanan Oman, Republik Islam Pakistan, Palestin, Portugal, Republik Poland, Qatar, Romania, Persekutuan Rusia, Arab Saudi, Slovakia, Republik Slovenia, Kingdom of Spain, Demokratik Republik Sosialis Sri Lanka, United States of America, Kingdom Thailand, United Republic of Tanzania, Tunisia, Republik Uzbekistan, Ukraine, Republik Sosialis Vietnam, Republik Hungary, Arab Republic of Zambia dan Pertubuhan Negara-negara Amerika. Biasiswa ini memperuntukkan:

yuran pengajian penuh; visa dan tempat tinggal yuran permit Tambang kapal terbang dari negara asal pemohon; penginapan dan makanan (papan penuh) di asrama Universiti "Nikola Karev" di Ohrid, Republik Macedonia; elaun bulanan sebanyak 5000 MKD (anggaran 82 EUR); Tarikh akhir penyerahan permohonan adalah pada 31 Julai 2015

SILA MEMINTA MAKLUMAT LANJUT UNTUK BIASISWA KEPADA PELAJAR ASING.

Lokasi

  • Ohrid

    Partizanska bb, 6000 , Ohrid

    Soalan