Keystone logo
UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

pengenalan

Didedikasikan kepada pendidikan merentas budaya dengan perspektif global, kami membantu pengurus masa depan mencapai potensi penuh mereka, dengan program dan bimbingan yang betul setiap langkah.

Program pengajian yang fleksibel

Program pengajian fleksibel kami adalah berdasarkan model pendidikan tinggi Amerika, membenarkan pelajar memilih kursus mereka berdasarkan keperluan program, kajian terdahulu, minat semasa dan cita-cita masa depan.

Berbilang tarikh mula

Pelajar boleh memilih antara berbilang tarikh mula pada musim luruh, musim sejuk, musim bunga dan musim panas setiap tahun akademik. Reka bentuk kursus modular dan struktur program kami membolehkan perancangan pendidikan lanjutan yang optimum.

Tenaga pengajar yang berpengalaman

Profesor yang berkelayakan akademik dan berpengalaman profesional menghubungkan teori dan amalan dengan membawa kajian kes kontemporari ke dalam bilik darjah, menyediakan pelajar sebagai pemimpin global masa depan.

Destinasi pengajian global

Pelajar boleh menghabiskan satu atau lebih suku di luar negara dengan UIBS. Semua kampus rakan kongsi menawarkan program pengajian yang serupa dan mengikuti struktur program yang serupa supaya pelajar boleh mengalami pendidikan tanpa gangguan.

Testimoni Pelajar

Lokasi

  • Amsterdam

    Weteringschans 28, , Amsterdam

Soalan