Keystone logo
University of East-West Medicine

University of East-West Medicine

University of East-West Medicine

pengenalan

PENYATA UNIVERSITY

Misi Universiti Perubatan Timur-Barat adalah untuk menyediakan graduan yang berkelayakan sijil dan ijazah program kesihatan pelengkap dan bidang perubatan timur, membolehkan graduan untuk memajukan pengetahuan mereka dan untuk memasuki atau meningkatkan pilihan kerjaya mereka dalam jawatan-jawatan yang akan membantu dalam menyokong kesihatan tradisional Amerika perkhidmatan mengambil berat dengan menyediakan pilihan untuk kesejahteraan pelanggan atau pesakit.

KECEKAPAN TERAS

Penyata institusi Core Kompetensi adalah komitmen kepada pelajar dan orang ramai bahawa fakulti dan kakitangan akan bekerjasama dengan pelajar agar sijil atau ijazah daripada University of East-West Perubatan akan mewakili pengetahuan, kemahiran, dan sikap digambarkan pada kecekapan teras kawasan. Kecekapan teras adalah hasil yang, apabila dipenuhi, akan membawa kepada merealisasikan misi institusi.

Menunjukkan Perkara-Perkara Kepakaran

Pelajar akan menunjukkan pemerolehan pengetahuan dan kemahiran dalam bidang pilihan pengajian mereka, bersesuaian dengan ijazah atau sijil mereka, pada tahap yang menyediakan mereka untuk memasuki pekerjaan atau meningkatkan pengetahuan profesional, kemahiran, dan kebolehan. Data Pekerjaan: Pengukuran.

Berfikir secara kritikal

Pelajar akan menganalisis dan menyelesaikan masalah, menilai idea-idea dan kaedah, anggaran dan meramalkan hasil yang berasaskan prinsip-prinsip asas berbanding dengan sesuatu bidang pengajian; dan pada tahap ijazah lanjutan, pelajar akan mentafsirkan kajian saintifik, mengesahkan kewajaran kesimpulan, meneroka alternatif, mengakui perspektif yang berbeza, dan menyesuaikan diri idea dan kaedah untuk situasi baru. Pengukuran: Berjaya menyelesaikan kursus dan / atau klinik dengan kajian kes dan latihan penyelesaian masalah.

Berkomunikasi Berkesan

Pelajar akan menyatakan diri mereka dengan jelas dan teliti dalam perbincangan dengan pelanggan atau pesakit, rakan-rakan, dan profesional kesihatan yang lain. Pengukuran: Berjaya menyelesaikan kursus dan klinik.

Pembelajaran Amalan Sepanjang Hayat

Pelajar akan menunjukkan penghargaan terhadap pembelajaran berterusan dengan mengenal pasti dan availing diri mereka sumber dan peluang pekerjaan atau peningkatan profesional. Pengukuran: laporan sendiri dari pelajar; kehadiran di acara-acara UEWM; terus program DAOM

Express Kesedaran Global

Pelajar akan sedar bahawa mereka adalah ahli-ahli komuniti tempatan dan global. Mereka akan menghormati dan menyesuaikan diri dengan kepelbagaian sosial, bahasa, dan kebudayaan rakan sekerja, pesakit atau pelanggan. Pengukuran: berjaya menyelesaikan klinik dan adaptasi kepada persekitaran UEWM.

Berkelakuan secara bertanggungjawab dan beretika

Pelajar akan memilih tingkah laku dan membuat keputusan dengan cara yang mencerminkan penghargaan dan pemahaman tentang tanggungjawab undang-undang dan etika mereka dalam persekitaran yang profesional. Pengukuran: berjaya menyelesaikan klinik.

Kekuatan Universiti

Kami komited untuk menyokong semua pelajar-pelajar kita dalam mencapai matlamat mereka dan merealisasikan impian mereka. Kami memahami kepentingan dan nilai menegakkan integriti pada peringkat pentadbiran di samping mengekalkan suasana pembelajaran yang mesra dan menyeronokkan.

UEWM menawarkan pendidikan yang kukuh dalam TCM dengan memilih pengajar yang sangat berpengalaman dan berpengetahuan yang berdedikasi untuk profesion perguruan mereka dan pembelajaran pelajar. Universiti kami menawarkan gabungan kuliah dan latihan klinikal untuk pelajar menguasai dan mewujudkan pembelajaran mereka. Ahli fakulti kami dipilih untuk pendidikan mereka profesional, pengalaman klinikal dan pengajaran, dan dedikasi untuk pendidikan dan pembangunan TCM. Kelas akademik dalam program TCM teras dan latihan klinikal biasanya diajar dengan mengamalkan profesional yang mempunyai purata dua puluh tahun pengalaman klinikal.

Latihan intensif didaktik dan klinikal kami menjamin tahap yang tinggi kecekapan dan keyakinan graduan kita perlukan. UEWM graduan mencapai skor hantaran tinggi dalam kedua-dua peperiksaan Pelesenan California Negeri dan peperiksaan Sijil Negara.

UEWM menawarkan pengajian di luar negara program dan kerap bertukar aktiviti dengan Beijing Universiti Perubatan Cina, Anhui Kolej Perubatan Cina dan Hei Long Jiang Perubatan Universiti Cina. Program pengajian di luar negara kami dengan universiti-universiti ini menawarkan peluang untuk belajar dengan tuan di tengah-tengah budaya yang melahirkan ubat ini. Universiti dikaitkan dengan Perikatan Kesihatan Antarabangsa dan penyembuhan untuk menggalakkan kesihatan dan penyembuhan.

UEWM menawarkan program khusus sijil dalam Therapist Asia Bodywork dan Kursus Pendidikan Berterusan (CEU) yang diluluskan oleh Lembaga Acupuncture California. CEU membolehkan graduan dan pengamal berlesen untuk bersaing dengan trend terkini dan penyelidikan semasa di lapangan.

Kami juga menawarkan pelan pembayaran tuisyen fleksibel, di mana ansuran tanpa faedah dan program pinjaman juga disediakan atas permintaan.

Kami menawarkan jadual fleksibel dengan kelas hari, petang dan hujung minggu di kedua-dua bahasa Inggeris dan Cina sama ada sepenuh masa atau pelajar sambilan. Program sepenuh masa mengambil masa lebih kurang 3 tahun dan program separuh masa mengambil masa 8 tahun untuk siap. Ramai pelajar boleh mengambil kelas sebagai program bukan ijazah, di mana anda boleh mempelajari pengetahuan dan kemahiran untuk meningkatkan kualiti kesihatan untuk anda dan keluarga anda. Sekolah kami menawarkan polisi kemasukan Rolling, yang bermula pada bulan Januari, Mei dan September setiap tahun.

Kami menjalin hubungan dengan hospital dan pusat perubatan dengan program-program akupunktur untuk peluang pekerjaan kepada graduan kami. Graduan kita terus mendapat faedah seperti rawatan klinik dan seminar pendidikan berterusan yang diperlukan oleh Acupuncture Lembaga California untuk pengamal berlesen.

Badan pelajar kami terdiri daripada pelajar-pelajar dari semua peringkat umur dan pelbagai latar belakang budaya dan etnik. Badan pelajar kami terdiri daripada doktor perubatan, Kiropraktor, jururawat, ahli terapi fizikal, terapi urut, jurutera, guru-guru sekolah, artis, Kebersihan gigi, peguam, ahli farmasi, pelayan, dan juga orang-orang yang baru sahaja selesai dua tahun kolej tidak mempunyai latar belakang perubatan.

Saiz kelas kami adalah cukup kecil untuk anda untuk mendapatkan perhatian individu, oleh itu membantu anda mengasimilasikan perkara, namun cukup besar untuk membolehkan merangsang interaksi kumpulan.

Universiti adalah profesional feng shui yang direka untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang tenang dan fokus. Universiti adalah mudah diakses dari lebuhraya utama, lebuh raya, dan pengangkutan awam; tempat letak kereta di Universiti adalah percuma.

Kami terletak berhampiran pusat bandar Sunnyvale, California, di tengah-tengah Lembah Silikon. Sunnyvale adalah salah satu bandar yang paling selamat di Amerika Syarikat dengan cahaya matahari sepanjang tahun dan persekitaran kejiranan yang berkualiti tinggi. Sunnyvale terletak berhampiran dengan pantai yang besar dan gunung yang indah. Menurut KTSF / saluran 26 dan akhbar WorldJournal, Sunnyvale adalah salah satu daripada sepuluh bandar-bandar di negara ini terkenal dengan persekitaran yang indah.

Lokasi

Lokasi
  • Sunnyvale

    595 Lawrence Expressway

    Soalan