Keystone logo
Thomas University

Thomas University

Thomas University

pengenalan

Thomas University ialah seni liberal universiti bersama-pendidikan empat tahun yang menyediakan keperluan pendidikan lepasan menengah. Bertempat di Thomasville, Georgia Amerika Syarikat, Thomas University menyediakan pendidikan berkualiti melalui persekitaran pembelajaran yang dinamik. model inovatif untuk mencapai pelajar dengan prihatin kami fakulti dan kakitangan mengubah kehidupan pelajar dalam komuniti tempatan, serantau dan global kami. Menawarkan syarikat bersekutu, sarjana muda dan ijazah sarjana, matlamat tertinggi kami adalah untuk menyediakan pengalaman pendidikan yang meneroka dan membangunkan potensi setiap pelajar. Thomas University ialah seni universiti liberal yang bermaksud sebagai tambahan kepada program kemahiran khusus dan pengetahuan yang anda akan mendapatkan, anda juga akan menerima pembelajaran pendidikan seimbang berfikir secara kritis dan berkomunikasi dengan berkesan.

ENGAGE dalam persekitaran pembelajaran yang dinamik di mana kajian intelektual yang giat memerlukan kreativiti, disiplin dan tanggungjawab peribadi.

diperkasakan oleh fakulti dan kakitangan yang menghargai kekuatan individu anda, keupayaan, dan kehendak untuk berjaya. perkembangan intelek dan peribadi ANDA adalah misi kami.

MENJADIKAN kehidupan anda sebagai anda membuat persediaan untuk kerjaya yang berjaya dan kepimpinan yang bertanggungjawab dalam dunia yang pesat berubah dan kompleks. persekitaran pembelajaran fleksibel termasuk talian, hibrid, kampus satelit, perjanjian pemindahan, dan penjadualan kursus mudah.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Soalan