Keystone logo
Towson University - College of Business & Economics Master dalam bidang teknologi maklumat gunaan
Towson University - College of Business & Economics

Master dalam bidang teknologi maklumat gunaan

Request duration

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

* seunit, dalam negeri. $ 770 setiap unit luar negeri.

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Mengapa ijazah Master Gunaan Teknologi Maklumat?

Gunaan teknologi maklumat (AIT) ialah kajian, reka bentuk, pembangunan, pelaksanaan dan sokongan sistem maklumat untuk menyelesaikan cabaran utama dalam persekitaran kerja hari ini. Pelajar siswazah boleh mengemas kini dan meningkatkan kemahiran mereka dalam pelbagai bidang, termasuk pembangunan sistem, pengurusan dan perniagaan projek analisis IT. Pelajar melengkapkan keperluan untuk satu atau lebih sijil graduan kerana mereka bekerja ke arah melengkapkan ijazah mereka. Program-program sijil pasca sarjana muda adalah program yang memberi tumpuan kepada topik yang paling relevan dan tepat pada masanya dalam bidang ini, termasuk digunakan:

 • Sistem Pengurusan Pangkalan Data - Reka bentuk dan membangunkan sistem pangkalan data dan belajar untuk menguruskan sistem pangkalan data yang besar.
 • Keselamatan dan Jaminan Maklumat - Melaksanakan dan menyokong sistem maklumat berasaskan komputer dengan memberi tumpuan kepada mendapatkan maklumat.
 • Sistem Maklumat Pengurusan - Belajar proses sistem maklumat dan memahami fungsi utama bagi teknologi dalam menguruskan proses organisasi dan mencapai objektif.
 • Pembangunan Aplikasi Internet - Buat dan memohon terkini keupayaan sistem maklumat untuk Internet.
 • Rangkaian Technologies - Membangunkan dan melaksanakan keperluan reka bentuk persekitaran rangkaian yang berjaya.
 • Kejuruteraan Perisian - Study, reka bentuk, membangun, melaksana dan menyokong sistem maklumat berasaskan komputer.

Membina Ijazah Anda

Pelajar boleh melengkapkan keperluan untuk salah satu daripada enam perakuan siswazah dan boleh mengambil tambahan enam kursus siswazah peringkat untuk melengkapkan MS dalam teknologi maklumat gunaan. Kurikulum AIT direka untuk melatih pelajar dalam keperluan dan amalan teknologi maklumat yang terkini. enam perakuan Its boleh diperolehi dalam setahun, meningkatkan kebolehpasaran pelajar serta-merta. Pelajar juga boleh mendapat pengalaman bekerja dengan syarikat-syarikat teknologi maklumat melalui program siswazah Pembantu.

memajukan kerjaya anda

Pelajar yang memegang ijazah sarjana muda dalam bidang lain tetapi sudah bekerja dalam bidang teknologi maklumat, mereka yang mencari kerja kursus tambahan untuk pertumbuhan profesional dan kemajuan kerjaya, dan pelajar yang ingin memasuki dunia pantas teknologi maklumat semua digalakkan untuk mendaftar.

Belajar dari Pemimpin

Bina kepakaran IT anda seperti yang anda belajar daripada fakulti yang diiktiraf yang membawa kedua-dua reputasi akademik yang kukuh dan tahun pengalaman praktikal untuk bilik darjah. kandungan dan jadual kursus yang menjurus kepada profesional bekerja. Kursus ditawarkan sepanjang tahun dalam talian dan di siang hari, malam dan pada hujung minggu di kampus Baltimore pinggir bandar Towson ini.

Off-Campus Lokasi

Program ini juga ditawarkan di Pusat University - Northeastern Maryland. Kemasukan dan tahap keperluan untuk program ijazah sarjana ini adalah sama seperti yang ditawarkan di kampus. Jika anda mendaftar dalam program ini dan belum menghadiri Universiti Towson selama satu tahun, anda mesti melengkapkan satu permohonan Kemasukan Siswazah.

Tarikh Akhir Permohonan

Program ini telah bergolek kemasukan - untuk memastikan pemprosesan tepat pada masanya kami cadangkan mengemukakan permohonan anda pada 1 Ogos untuk kemasukan jatuh, 1 Disember untuk kemasukan musim bunga, dan 1 Mei untuk kemasukan musim panas. Walaupun kami akan terus menerima permohonan dan bahan-bahan selepas tarikh ini, kami tidak dapat menjamin bahawa permohonan anda akan dipertimbangkan dalam masa untuk permulaan kelas.

Syarat Kemasukan

 • Ijazah sarjana muda dari kolej yang diiktiraf di peringkat serantau atau universiti *
 • A GPA ijazah sekurang-kurangnya 3.00 untuk kemasukan penuh dan 2.75 untuk kemasukan bersyarat.

Program-program ini bertujuan untuk pelajar-pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang teknologi maklumat, sains komputer, sistem maklumat komputer atau bidang yang berkaitan yang akan memasuki program ini untuk pengajian lanjutan; pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang yang tidak disenaraikan di atas yang sudah bekerja dalam bidang IT dan sedang mencari kajian akademik tambahan untuk pertumbuhan profesional atau kemajuan kerjaya; dan pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang-bidang lain daripada IT yang sedang mencari persediaan untuk kerjaya dalam bidang ini.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • MSc in Cyber Risk Strategy and Governance
  • Milan, Itali
 • Pengurusan Rangkaian MSc dan Pengkomputeran Awan
  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu
 • MS dalam Keselamatan Siber
  • Cospicua, Malta