Keystone logo
Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

pengenalan

Perutusan Presiden

Sejak ia diasaskan pada tahun 1888, Universiti Tiffin telah berjaya melatih pelajarnya untuk memenuhi kehidupan dan kerjaya kepimpinan yang ditandai dengan kecemerlangan.

Seluruh generasi Alumni Tiffin membawa sumbangan mereka untuk manfaat keluarga, komuniti dan profesion mereka. Universiti Tiffin mempunyai reputasi yang cemerlang, program akademik yang berharga, kakitangan dan guru yang berhati-hati dan cekap, pelajar yang cemerlang dan persekitaran yang mesra dan mesra di mana pelajar sentiasa didahulukan.

Kami menjemput anda untuk menemui program Universiti kami dan untuk memastikan bahawa tawaran kami adalah mengikut jangkaan anda. Jika anda berminat, kami menunggu anda untuk datang melawat kami di ibu pejabat kami di Str. Transilvaniei No. 6, tingkat 1, Bucharest. Berbincang dengan pelajar, fakulti dan kakitangan kami dan yakinkan diri anda bahawa Tiffin ialah tempat yang sesuai untuk menyelesaikan pengajian anda. Kami menjamin bahawa kami akan melakukan segala yang kami mampu untuk membantu anda mencapai matlamat pendidikan anda.

Dr Lillian Schumacher
Presiden
Universiti Tiffin

139729_pexels-photo-1438072.jpeg

Misi dan Objektif

Di kedua-dua belah lautan, misi Universiti Tiffin adalah sama: membantu pelajar dan kakitangan akademik dalam mencapai pendidikan mereka, menyediakan mereka untuk menghadapi kesukaran persaingan perniagaan.

Melalui akauntabiliti dan penglibatan, program Universiti Tiffin melatih individu yang boleh menyumbang dengan ketara kepada kesejahteraan keluarga dan komuniti di mana mereka berada, kepada pembangunan kerjaya, negara dan masyarakat mereka secara keseluruhan.

Objektif utama Universiti Tiffin di Romania, melalui program EMBA Eksekutif, adalah untuk menghasilkan perubahan ketara dalam persekitaran perniagaan, kesannya menghasilkan evolusi sebenar ekonomi di pasaran Romania.

Kecemerlangan dalam semua yang anda lakukan – Ini adalah nasihat Universiti Tiffin kepada pelajar dan gurunya. Satu-satunya cara sebenar untuk memenuhi keperluan profesional dalam persekitaran perniagaan yang semakin kompetitif.

Akreditasi

Sebagai pengiktirafan untuk mempromosikan kecemerlangan akademik pada piawaian tertinggi, Universiti Tiffin diiktiraf oleh institusi berprestij di Amerika Syarikat, dan di Eropah.

Jabatan Pengajian Tinggi Ohio

Program duduk dan dalam talian Tiffin University kedua-duanya dibenarkan oleh Jabatan Pengajian Tinggi Ohio.

Suruhanjaya Pengajian Tinggi

Program kami diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi (HLC), yang merupakan salah satu daripada enam badan akreditasi serantau yang diiktiraf oleh semua kolej dan universiti awam dan swasta utama di Amerika.

Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program

ACBSP ialah badan akreditasi khusus terkemuka untuk pendidikan perniagaan yang menyokong, meraikan dan memberi ganjaran kepada kecemerlangan pengajaran. Mereka mengiktiraf program pendidikan perniagaan di peringkat ijazah bersekutu, sarjana muda, sarjana dan kedoktoran di seluruh dunia. Institusi yang mempunyai akreditasi ini komited untuk penambahbaikan berterusan, memastikan program perniagaan mereka akan memberi pelajar kemahiran yang dicari oleh majikan.

Status Organisasi Bukan Untung

Universiti Tiffin memegang status 501(c)(3), yang diberi kuasa daripada Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri Kerajaan Persekutuan Amerika Syarikat.

Lokasi

  • Bucharest

    6, Transilvaniei Street, 1st Floor, , Bucharest

Program

    Soalan