Keystone logo
The University of Toledo John B. and Lillian E. Neff College of Business and Innovation

The University of Toledo John B. and Lillian E. Neff College of Business and Innovation

The University of Toledo John B. and Lillian E. Neff College of Business and Innovation

pengenalan

Membangunkan pemimpin-pemimpin sepanjang hayat Untuk Dunia Perniagaan

Selama lebih dari 75 tahun, The University of Toledo College of Business Administration menawarkan lebih banyak daripada pendidikan perniagaan - COBA menawarkan pengalaman perniagaan.

Kursus-kursus COBA meletakkan asas bagi asas perdagangan, menawarkan pembelajaran dan peluang kerjaya yang membezakan program COBA.

Pelajar COBA tidak hanya belajar tentang pasaran saham-mereka mengambil bahagian dalam simulasi perdagangan dan mempunyai peluang untuk melabur lebih daripada $ 1 juta.

Pelajar COBA tidak hanya membaca tentang pemimpin perniagaan dan inovator - mereka bertemu dan bercakap dengan mereka, termasuk alumni kolej.

Pelajar COBA tidak hanya mempersiapkan diri untuk pasaran kerja - mereka berada di dalamnya, kerana lebih daripada 90 peratus pelajar kita mengambil bahagian dalam sekurang-kurangnya satu latihan. Sebagai tambahan kepada latihan magang, Program Kerjaya Perniagaan mula menyiapkan pelajar untuk kerjaya awal dalam kerjaya akademik mereka dengan kursus, wawancara dengan majikan, dan pameran pekerjaan dengan penyertaan majikan yang membuat rekaman.

Graduan COBA menjadi pemimpin perniagaan sepanjang hayat.

Penerangan

Ditubuhkan pada tahun 1930, Kolej Pentadbiran Perniagaan Universiti Toledo telah mendapat pengiktirafan sepenuhnya oleh Majelis Sekolah Perniagaan Amerika (AACSB). Antara aktiviti ekonomi yang beragam di Toledo metropolitan ialah peruncitan, perkhidmatan kewangan, dan kedua-dua syarikat perkilangan besar dan kecil. Pelabuhan Toledo dan banyak lagi perusahaan lain menjadikan Toledo tempat yang ideal untuk kajian perniagaan.

Pelajar boleh mendapatkan pengalaman praktikal melalui latihan magang yang ditaja oleh universiti dan jabatan. Program sedemikian membolehkan pelajar menggunakan kemahiran dan teori perniagaan kepada situasi sebenar. Dalam cara ini dan lain-lain, komuniti perniagaan menjadi makmal bagi pelajar dan membantu membuat peralihan dari bilik darjah ke dunia kerja lebih mudah dan lebih semula jadi.

Titik Kebanggaan

Kolej Pentadbiran Perniagaan

 • menawarkan pelbagai program akademik yang berkualiti termasuk Program Kepujian Kolej dan satu daripada hanya lima darjah jualan profesional di negara ini
 • Adalah satu daripada hanya 15 peratus kolej di seluruh dunia untuk mencapai akreditasi AACSB
 • Mengekalkan nisbah fakulti-ke-pelajar yang rendah dan saiz kelas purata 30 hingga 35
 • Menyediakan peluang magang yang cemerlang dengan 90 peratus pelajar sarjana menamatkan sekurang-kurangnya satu magang
 • Anugerah lebih daripada $ 250,000 dalam biasiswa setiap tahun kepada pelajar perniagaan baru dan berterusan
 • Mempunyai kadar penempatan 80 peratus di seluruh kolej dan kadar penempatan 100 peratus di Schmidt School of Professional Sales
 • John B. dan Lillian Neff Trading Room adalah salah satu daripada 30 kemudahan di Amerika Syarikat yang menawarkan pelajar hidup dan menangguhkan makanan dari semua bursa saham dunia
 • Pelajar mempunyai peluang untuk menguruskan dana pelaburan $ 1 juta untuk Yayasan UT
 • Penasihat perkhidmatan pelajar telah diiktiraf kerana berpusatkan pelajar mereka, dengan masing-masing menerima "Penasihat UT Cemerlang".

Pernyataan Misi (Diterapkan 12/5/03)

Kami, Kolej Pentadbiran Perniagaan, komited untuk menyediakan badan pelajar yang pelbagai untuk kerjaya sepanjang hayat sebagai pemimpin dan profesional yang menyumbang, dan meningkatkan dunia amalan perniagaan.

Dengan berbuat demikian, kami menyokong misi Universiti Toledo, institusi penyelidikan metropolitan awam yang berpusat pada pelajar, terutamanya melalui penekanan yang seimbang terhadap pembangunan dan penyampaian program ijazah perniagaan yang unggul di peringkat sarjana, tuan dan doktor, sumbangan berpengaruh penyelidikan dan penerbitan, dan penglibatan dengan komuniti kita secara umum dan komuniti perniagaan khususnya serta berkhidmat sebagai sumber untuk pembangunan ekonomi serantau.

Kolej ini mempromosikan dan didedikasikan kepada persekitaran yang kondusif untuk inovasi dan penambahbaikan yang berterusan melalui satu set nilai teras dan komitmen bersama yang merangkumi penghormatan, pembangunan profesional, kelakuan etika, akauntabiliti individu, kepelbagaian, peluang yang sama, dan kebebasan siasatan dan ekspresi.

Penyataan Visi

" Membangunkan Pemimpin-Pemimpin Hidup untuk Dunia Perniagaan .."

Kolej Pentadbiran Perniagaan di Universiti Toledo bercita-cita untuk menjadi pemimpin diiktiraf di kalangan universiti metropolitan awam dengan:

 • Bergerak ke tahap kecemerlangan yang seterusnya dalam pengajaran, penyelidikan dan jangkauan.
 • Membina reputasi kami di kawasan terpilih sebagai rakan pembelajaran pilihan untuk pelajar dan komuniti perniagaan.
 • Menjadi perhatian untuk integrasi pengetahuan dan amalan.
 • Memperkukuhkan daya penyesuaian dan semangat keusahawanan kami.
 • Meningkatkan keupayaan graduan kami untuk bersaing dan menyumbang kepada pasaran perniagaan global.

Lokasi

Lokasi
 • Toledo

  College of Business Administration The University of Toledo 2801 W. Bancroft St. Stranahan Hall,

  Program

  Soalan