Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate Tadbir Urus Korporat MSc dengan Undang-undang Syarikat dengan Amalan Profesional
The University of Law Business School Postgraduate

Tadbir Urus Korporat MSc dengan Undang-undang Syarikat dengan Amalan Profesional

London, United Kingdom

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20,350 *

Di kampus

* pelajar domestik - London: £13,050 / luar London: £12,450 | pelajar bukan domestik - London / luar London: £18,700

pengenalan

Kursus Tadbir Urus Korporat MSc baharu kami dengan Undang-undang Syarikat dengan Amalan Profesional ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Tadbir Urus Korporat MSc 1 tahun dengan Undang-undang Syarikat, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Kursus Sarjana perniagaan dalam Tadbir Urus Korporat dengan Undang-undang Syarikat akan membantu anda membawa kerjaya anda ke peringkat seterusnya. Organisasi semakin dipertanggungjawabkan untuk keputusan perniagaan mereka, dan terdapat tumpuan yang semakin berkembang pada tingkah laku beretika dan tanggungjawab sosial korporat (CSR).

Sepanjang kursus ini, anda akan membangunkan kemahiran profesional anda dan meneroka konsep yang paling penting dalam tadbir urus korporat dan rangka kerja undang-undang syarikat, dengan tumpuan pada etika perniagaan dan dilema etika dan undang-undang yang mengelilingi pembuatan keputusan perniagaan.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah sarjana muda UK, atau kelayakan yang setara
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

September 2024 - Jun 2025

Pelajar domestik

  • London: £13,050
  • Di luar London: £12,450

Pelajar antarabangsa (bukan domestik).

  • London: £20,350
  • Di luar London: £18,700

Laluan Kerjaya

Undang-undang Pengurusan Perniagaan.

Mengenai Sekolah

Soalan