Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate Pengurusan Projek MSc dengan Amalan Profesional
The University of Law Business School Postgraduate

Pengurusan Projek MSc dengan Amalan Profesional

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20,350 *

Di kampus

* pelajar domestik - London: £13,050 / luar London: £12,450 | pelajar bukan domestik - London / luar London: £18,700

pengenalan

Kursus Pengurusan Projek MSc dengan Amalan Profesional baharu kami ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Projek MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Ijazah Sarjana Pengurusan Projek sangat menumpukan perhatian kepada kebolehpasaran dan menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama pengurusan projek. Dengan gabungan rangka kerja, alatan dan teknik terkini, kami menggunakan contoh dunia sebenar dan pendekatan pembelajaran berorientasikan amalan untuk memastikan pelajar memperoleh kemahiran profesional yang mereka perlukan untuk cemerlang. Sama ada jawatan dalam organisasi atau memulakan perniagaan mereka sendiri sebagai pengurus projek bebas.

Kursus ini diakreditasi oleh The Chartered Management Institute jadi apabila berjaya menamatkan kursus ini, anda akan mempunyai pilihan untuk memohon Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan serta ijazah anda.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah sarjana muda UK, atau kelayakan yang setara
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

September 2024 - Jun 2025

Pelajar domestik

  • London: £13,050
  • Di luar London: £12,450

Pelajar antarabangsa (bukan domestik).

  • London: £20,350
  • Di luar London: £18,700

Laluan Kerjaya

Pengurusan projek.

Mengenai Sekolah

Soalan