Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate Pengurusan Keselamatan Siber MSc dengan Amalan Profesional
The University of Law Business School Postgraduate

Pengurusan Keselamatan Siber MSc dengan Amalan Profesional

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20,350 *

Di kampus

* pelajar domestik - London: £13,050 / luar London: £12,450 | pelajar bukan domestik - London / luar London: £18,700

pengenalan

Kursus Pengurusan Keselamatan Siber MSc baharu kami dengan Amalan Profesional ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Keselamatan Siber MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Ijazah pascasiswazah Keselamatan Siber direka untuk melengkapkan profesional perniagaan dengan pemahaman yang mendalam tentang aspek teras keselamatan siber dalam landskap teknologi semasa kami yang berkembang pesat. Khususnya, program ini akan memberikan kemahiran dan pemahaman untuk pembangunan kerjaya dalam pengurusan sains data keselamatan siber, atau mana-mana peranan pengurusan di mana penilaian risiko dan analisis data memainkan peranan penting. Setelah tamat kursus ini, anda akan mempunyai pengetahuan dan kemahiran untuk membawa kerjaya anda ke peringkat senior dan memaksimumkan pendapatan masa depan anda.

Kursus ini diakreditasi oleh The Chartered Management Institute jadi apabila berjaya menamatkan kursus ini, anda akan mempunyai pilihan untuk memohon Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan serta ijazah anda.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah sarjana muda UK, atau kelayakan yang setara
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

September 2024 - Jun 2025

Pelajar domestik

  • London: £13,050
  • Di luar London: £12,450

Pelajar antarabangsa (bukan domestik).

  • London: £20,350
  • Di luar London: £18,700

Laluan Kerjaya

Keselamatan siber.

Mengenai Sekolah

Soalan