Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate Pemasaran MSc dengan Amalan Profesional
The University of Law Business School Postgraduate

Pemasaran MSc dengan Amalan Profesional

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20,350 *

Di kampus

* pelajar domestik - London: £13,050 / luar London: £12,450 | pelajar bukan domestik - London / luar London: £18,700

pengenalan

Kursus MSc Marketing dengan Amalan Profesional baharu kami ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pemasaran MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Ijazah MSc Marketing bertauliah CIM (Institut Pemasaran Bertauliah) kami direka bentuk dengan penekanan pada saluran pemasaran, konsep dan perkembangan paling canggih dalam dunia pemasaran yang serba pantas dan sentiasa berubah hari ini. Meliputi subjek seperti media sosial, analisis data dan teknologi digital, selepas tamat pengajian, anda akan berada pada kedudukan yang baik untuk naik ke peranan pemasaran peringkat kanan.

Kursus ini juga diakreditasi oleh The Chartered Management Institute jadi apabila berjaya menamatkan kursus, anda akan mempunyai pilihan untuk memohon Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan serta ijazah anda. Kursus ini juga ditawarkan sebagai 'Ijazah Bertauliah' oleh Institut Pemasaran Bertauliah (CiM), bermakna pelajar boleh memperoleh negara yang diiktiraf industri dengan kadar yang pantas.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah sarjana muda UK, atau kelayakan yang setara
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

September 2024 - Jun 2025

Pelajar domestik

  • London: £13,050
  • Di luar London: £12,450

Pelajar antarabangsa (bukan domestik).

  • London: £20,350
  • Di luar London: £18,700

Laluan Kerjaya

Pemasaran.

Mengenai Sekolah

Soalan