Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Sumber Manusia dengan Undang-undang Pekerjaan dengan Amalan Profesional
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Sumber Manusia dengan Undang-undang Pekerjaan dengan Amalan Profesional

London, United Kingdom

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20,350 *

Di kampus

* pelajar domestik - London: £13,050 / luar London: £12,450 | pelajar bukan domestik - London / luar London: £18,700

pengenalan

Kursus MSc Sumber Manusia dengan Undang-undang Pekerjaan dengan Amalan Profesional baharu kami ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan MSc Sumber Manusia 1 tahun dengan Undang-undang Pekerjaan, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Sarjana Perniagaan dalam Sumber Manusia dengan Undang-undang Pekerjaan bertauliah CIPD akan memberi anda pemahaman yang luas tentang konsep pengurusan sumber manusia yang paling penting, di samping membolehkan anda mengkhususkan diri dalam aspek undang-undang pengurusan HR dan pekerjaan, memberikan anda kelebihan daya saing dalam pasaran pekerjaan. Distrukturkan dengan penekanan untuk memenuhi keperluan pembangunan industri, dan dengan tumpuan yang kuat pada kebolehpasaran masa depan anda, setelah menamatkan kursus ini anda akan berada pada kedudukan yang baik untuk membawa kerjaya anda ke peringkat senior.

Kursus ini diakreditasi oleh The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) dan The Chartered Management Institute (CMI). Ini bermakna bahawa selepas menamatkan ijazah anda, anda akan berpeluang memohon pensijilan CIPD dan Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah sarjana muda UK, atau kelayakan yang setara
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

September 2024 - Jun 2025

Pelajar domestik

  • London: £13,050
  • Di luar London: £12,450

Pelajar antarabangsa (bukan domestik).

  • London: £20,350
  • Di luar London: £18,700

Laluan Kerjaya

Undang-undang Sumber Perniagaan.

Mengenai Sekolah

Soalan