Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Pengurusan Kewangan Korporat dengan Amalan Profesional
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Pengurusan Kewangan Korporat dengan Amalan Profesional

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20,350 *

Di kampus

* pelajar domestik - London: £13,050 / luar London: £12,450 | pelajar bukan domestik - London / luar London: £18,700

pengenalan

Kursus Pengurusan Kewangan Korporat MSc dengan Amalan Profesional baharu kami ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Pengurusan Kewangan Korporat MSc 1 tahun, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Pengurusan Kewangan Korporat MSc direka untuk mereka yang ingin meneruskan, memajukan, atau bertukar kepada kerjaya dalam kewangan korporat atau perniagaan, kursus Sarjana perniagaan kami mempunyai tumpuan yang kuat untuk memaksimumkan kebolehpasaran masa depan anda. Modul kursus distrukturkan dengan penekanan pada memenuhi keperluan industri sambil juga membolehkan anda mengembangkan kemahiran profesional anda. Jika anda mempunyai latar belakang berangka dan minat untuk membangunkan pengetahuan pakar yang mendalam dan pemahaman tentang aspek utama pengurusan kewangan korporat, ini adalah kursus untuk anda.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah sarjana muda UK, atau kelayakan yang setara
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

September 2024 - Jun 2025

Pelajar domestik

  • London: £13,050
  • Di luar London: £12,450

Pelajar antarabangsa (bukan domestik).

  • London: £20,350
  • Di luar London: £18,700

Laluan Kerjaya

Pengurusan kewangan.

Mengenai Sekolah

Soalan