Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate Kepimpinan MSc dan Pengurusan Sumber Manusia dengan Amalan Profesional
The University of Law Business School Postgraduate

Kepimpinan MSc dan Pengurusan Sumber Manusia dengan Amalan Profesional

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20,350 *

Di kampus

* pelajar domestik - London: £13,050 / luar London: £12,450 | pelajar bukan domestik - London / luar London: £18,700

pengenalan

Kursus Kepimpinan dan Pengurusan Sumber Manusia MSc baharu kami dengan Amalan Profesional ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan Kepimpinan MSc 1 tahun dan Pengurusan Sumber Manusia, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

MSc dalam Kepimpinan dan Pengurusan Sumber Manusia yang diiktiraf CIPD direka untuk membolehkan anda menyediakan, atau memajukan, kerjaya anda dalam pengurusan atau pengurusan HR berkaitan perniagaan. Modul kami yang berfokus secara praktikal akan memberikan anda pengetahuan yang mendalam dalam bidang Pengurusan Sumber Manusia sambil mengekalkan tumpuan yang kuat pada kebolehpasaran anda, dan memastikan anda membangunkan kemahiran boleh alih utama yang diingini oleh banyak majikan.

Program ini dibangunkan dengan penekanan untuk memenuhi keperluan pembangunan industri dan diakreditasi oleh The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) dan The Chartered Management Institute (CMI). Ini bermakna bahawa selepas menamatkan ijazah anda, anda akan berpeluang memohon pensijilan CIPD dan Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah sarjana muda UK, atau kelayakan yang setara
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

September 2024 - Jun 2025

Pelajar domestik

  • London: £13,050
  • Di luar London: £12,450

Pelajar antarabangsa (bukan domestik).

  • London: £20,350
  • Di luar London: £18,700

Laluan Kerjaya

Pengurusan dan Kepimpinan Perniagaan.

Mengenai Sekolah

Soalan