Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate Analitis Perniagaan MSc dengan Amalan Profesional
The University of Law Business School Postgraduate

Analitis Perniagaan MSc dengan Amalan Profesional

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20,350 *

Di kampus

* pelajar domestik - London: £13,050 / luar London: £12,450 | pelajar bukan domestik - London / luar London: £18,700

pengenalan

Kursus MSc Business Analytics dengan Amalan Profesional baharu kami ialah program sarjana perniagaan sepenuh masa selama 2 tahun. Berkongsi tahun pertama pengajian dengan 1 tahun MSc Business Analytics, program 2 tahun mendapat manfaat daripada tahun kedua Amalan Profesional khusus untuk memupuk peluang pekerjaan pelajar.

Menawarkan fleksibiliti yang lebih besar daripada Tahun Penempatan tradisional, Tahun Amalan Profesional kami membolehkan anda memutuskan cara untuk mempraktikkan kemahiran anda. Pilih disertasi akademik, rancangan perniagaan, projek perniagaan atau perundingan, atau penempatan berbayar dalam industri, bergantung pada pilihan yang paling sesuai dengan laluan kerjaya masa depan anda. (Untuk maklumat lanjut mengenai Tahun Amalan Profesional, lawati sasaran ini tapak web ).

Kursus MSc Analitik Perniagaan yang sangat praktikal telah direka bentuk dengan tumpuan yang kuat pada kebolehpasaran masa depan anda dan sesuai untuk mereka yang mempunyai latar belakang berangka yang ingin mengasah kemahiran mereka dalam aspek dan teknologi utama pengurusan data, risikan perniagaan dan analisis data. Kursus ini akan melengkapkan anda dengan pemahaman dan kemahiran untuk menyelesaikan masalah dalam persekitaran yang kaya dengan teknologi dan membuat keputusan perniagaan berasaskan data.

Kursus ini diakreditasi oleh The Chartered Management Institute jadi apabila berjaya menamatkan kursus ini, anda akan mempunyai pilihan untuk memohon Diploma CMI Tahap 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan serta ijazah anda. Kursus ini juga ditawarkan sebagai 'Ijazah Bertauliah' oleh Institut Pemasaran Bertauliah (CiM), bermakna pelajar boleh memperoleh kelayakan yang diiktiraf industri pada kadar yang dipercepatkan.

Keperluan Kursus

  • 2:2 atau ke atas daripada ijazah sarjana muda UK, atau kelayakan yang setara
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Bayaran

September 2024 - Jun 2025

Pelajar domestik

  • London: £13,050
  • Di luar London: £12,450

Pelajar antarabangsa (bukan domestik).

  • London: £20,350
  • Di luar London: £18,700

Laluan Kerjaya

Analitis Perniagaan.

Mengenai Sekolah

Soalan