Keystone logo
The George Washington University, Graduate School of Education and Human Development

The George Washington University, Graduate School of Education and Human Development

The George Washington University, Graduate School of Education and Human Development

pengenalan

Sejarah kita

Sejak tahun 1904, GW telah menawarkan kerja kursus dalam bidang pendidikan. Dengan kurang dari selusin fakulti pada mulanya, bahagian pendidikan menjadi Maktab Perguruan pada tahun 1909, dan akhirnya Sekolah Pendidikan pada tahun 1928, dengan jabatan pendidikan, psikologi pendidikan, dan ekonomi rumah tangga. Pada tahun 1933, Sekolah Pendidikan mula menawarkan program kedoktoran.

Selepas Perang Dunia II, banyak pegawai tentera dan pegawai tentera yang sudah bersara, beberapa di antaranya sudah dilatih dalam matematik dan sains, menghadiri GW untuk memperoleh ijazah dalam pendidikan, dan memberi mereka kemasukan ke kerjaya kedua. Sebilangan besar graduan ini dengan cepat meningkat menjadi pengetua dan pengawas generasi baby-boomer, sehingga menyediakan rangkaian siap untuk menempatkan generasi pelatih GW generasi berikutnya.

Pada akhir tahun 60-an sekolah mencari dan menerima dana kerajaan untuk program pendidikan khasnya yang baru, dan kemudian menghubungi masyarakat dengan melatih kaunselor dan juga guru. Pada tahun 1977 namanya kembali ditukar menjadi Sekolah Pendidikan dan Pembangunan Manusia.

Pada tahun 1994, sekolah ini menjadi Sekolah Siswazah Pendidikan dan Pembangunan Manusia (GSEHD) ketika beralih ke misi yang lebih fokus pada pendidikan siswazah. Hari ini, program GSEHD disusun dalam lima jabatan: Kaunseling dan Pembangunan Manusia, Kurikulum dan Pedagogi, Kepimpinan Pendidikan, Pembelajaran Manusia dan Organisasi, dan Pendidikan Khas dan Kajian Kecacatan. Jabatan ini merangkumi program sijil, pakar pendidikan, doktor dan siswazah.

The United States Capitol Rotunda

Kepimpinan kami

Michael Feuer adalah Dekan Sekolah Siswazah Pendidikan dan Pembangunan Manusia dan Profesor Dasar Pendidikan di George Washington University, dan Presiden Langsung dari Akademi Pendidikan Nasional. Pada musim gugur tahun 2014, Presiden Obama melantik Dean Feuer sebagai Anggota Lembaga Pengarah Lembaga Pendidikan Sains Nasional.

Sebelum bergabung dengan GW, selama 17 tahun sebelumnya, Dean Feuer memegang jawatan di Majlis Penyelidikan Akademi Nasional, baru-baru ini sebagai pengarah eksekutif Bahagian Sains Tingkah Laku dan Sains Sosial dan Pendidikan. Dia juga berkhidmat sebagai penganalisis kanan dan pengarah projek di Pejabat Penilaian Teknologi Kongres AS.

Feuer memperoleh BA (cum laude) dalam kesusasteraan Inggeris dari Queens College New York, MA dalam pengurusan awam dari Wharton School, dan Ph.D. dalam analisis dasar awam dari University of Pennsylvania. Dia telah belajar di Hebrew University of Jerusalem dan Sorbonne adalah di fakulti sekolah perniagaan di Drexel University dari tahun 1981-1986 dan telah mengajar kursus dalam dasar pendidikan dan penyelidikan di Penn dan Georgetown.

Feuer berunding secara berkala dengan institusi pendidikan dan pemerintah di AS, Israel, Eropah, dan Timur Tengah. Dia telah menerbitkan pendidikan, ekonomi, dan jurnal dasar dan telah mendapat ulasan, esei, dan puisi di surat kabar dan majalah di Washington, Philadelphia, Los Angeles, dan New York. Dia juga merupakan tuan rumah podcast pendidikan EdFix. Feuer adalah rakan dari Persatuan Amerika untuk Kemajuan Sains dan Persatuan Penyelidikan Pendidikan Amerika.

"Pendidikan adalah pelaburan yang paling penting dibuat oleh masyarakat. Berkat kemampuan dan kemampuan luar biasa fakulti, pelajar, dan staf kami, kami siap untuk menghadapi tantangan baru, menggunakan prinsip inovasi dan kolaborasi sebagai mesin perubahan yang kuat."

138055_pexels-photo-2422294.jpeg

Nilai GW

Apa yang menjadikan GW tempat kerja yang unik? Nilai dan budaya yang mereka ciptakan. Nilai-nilai ini dikongsi oleh pelajar, fakulti dan kakitangan kami. Mereka berfungsi sebagai penunjuk arah, membentuk kehidupan seharian kita di kampus dan membantu memastikan bahawa kita membuat keputusan terbaik untuk komuniti universiti kita.

Integriti

Kita jujur dan adil dalam kata-kata dan tindakan kita.

Kerjasama

Kami mencapai lebih banyak dengan melibatkan orang lain dalam proses bersama dan membuat keputusan.

Menghormati

Kami menghargai orang sebagai individu dan memperlakukan mereka dengan adil, belas kasihan, dan peduli.

Kecemerlangan

Kami mencapai perbezaan melalui pengetahuan dan inovasi.

Keterbukaan

Kami boleh diakses, menerima dan berkongsi maklumat secara bebas.

Kepelbagaian

Kami menghargai dan merangkumi orang-orang dari pelbagai budaya, latar belakang, dan perspektif dalam mencapai tujuan bersama kami.

Keberanian

Kami mendorong pengambilan risiko, belajar dari kegagalan, dan ketekunan dalam usaha mencapai kecemerlangan.

Maklumat Am

  • Kampus kami merangkumi DC, Virginia, dan Maryland, serta lokasi di Asia.
  • Kami menawarkan 15 program sepenuhnya dalam talian.
  • Kerjasama dengan 11 daerah sekolah tempatan menawarkan pengalaman kelas yang berharga kepada pelajar kami.
  • Program persediaan guru kami diiktiraf NCATE dan diluluskan oleh negeri.
  • Lokasi kami di ibu negara membolehkan pelajar memperoleh pengalaman dunia nyata dalam pemerintahan, yayasan, muzium, sekolah awam, institut pengajian tinggi, persatuan profesional dan NGO antarabangsa.

Lokasi

Lokasi
  • Washington

    G Street Northwest,2136, 20052, Washington

    Soalan