Keystone logo
Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

pengenalan

KOLEJ MANUSIA, SAINS SOSIAL & SENI ...

Bagi pihak pelajar, kakitangan, dan fakulti Kolej Kemanusiaan, Sains Sosial dan Seni, SELAMAT DATANG ke laman utama kami! Kami gembira kerana anda berminat dengan kuliah dan program kami.

Dari kelas anda dalam kurikulum teras akademik, hingga bidang pengajian utama yang anda pilih, hingga usaha cemerlang baik di dalam dan di luar persekitaran kelas tradisional, anda akan berada di kolej kami dengan unik. Jabatan di kolej mewakili bidang pengetahuan tradisional dan baru yang bukan sahaja dapat menyokong minat semasa anda tetapi juga membantu anda menemui dan menentukan bidang pengayaan baru.

Sebagai pelajar di kolej kami, anda akan belajar berkomunikasi dengan jelas dan berkesan, memahami masalah sastera, sejarah, sosiologi, dan geo-politik, dan menghargai dan mengambil bahagian dalam seni visual dan persembahan. Anda akan diberi peluang untuk terlibat dalam pelbagai acara dan pertunjukan budaya dan seni dan melibatkan diri dalam usaha kecemerlangan intelektual yang akan membentuk pengalaman sepanjang hayat anda melintasi jalan peribadi dan profesional.

Apa sahaja yang anda nikmati, ada peluang untuk anda menyertai kuliah kami!

Yang ikhlas,

William F. Kuracina, Dekan

MISI KOLEJ

Kolej ini merupakan tempat pendidikan seni kreatif dan liberal di Texas A&M University-Commerce dan berusaha untuk mencapai kecemerlangan dan visi global dalam usahanya.

Kolej ini memberi peluang kepada pelajar untuk berkomunikasi dengan jelas dan berkesan, untuk memahami masalah sastera, sejarah, sosiologi, dan geo-politik, dan untuk menghargai dan mengambil bahagian dalam seni visual dan persembahan.

Kolej ini melayani pelajar, fakulti, kakitangan, alumni dan, komuniti pada umumnya - serantau, nasional, dan antarabangsa - dan berusaha ke arah kepelbagaian dalam semua kegiatannya.

Lokasi

  • Commerce

    Campbell Street,2200, 75428, Commerce

    Soalan