Keystone logo
Temple University College of Liberal Arts

Temple University College of Liberal Arts

Temple University College of Liberal Arts

pengenalan

College of Liberal Arts Temple University mempersiapkan pelajar untuk menjadi inovator dalam semua bidang, di semua industri. Kami adalah pemikir, pelaku dan pengambil risiko kreatif yang berfikiran sivik, sedar global. Kami menempatkan lebih daripada 5,500 pelajar di 28 jabatan dan program yang menawarkan pengalaman perguruan seni liberal yang berfokus dalam universiti penyelidikan bandar utama.

Pernyataan Kepelbagaian, Ekuiti dan Inklusi

College of Liberal Arts memberi contoh nilai inti kepelbagaian dan inklusi Temple University: mewujudkan dan mengekalkan komuniti pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan yang tidak hanya merangkumi tetapi menyambut dan menghargai perbezaan berdasarkan agama, bangsa, etnik, kewarganegaraan, jantina, identiti jantina, seksual orientasi, kecacatan, status veteran, umur dan status keluarga / perkahwinan.

Ini adalah kerja hidup kita

Kami yakin gelar seni liberal menyediakan anda untuk lebih daripada sekadar pekerjaan. Kami mengajar anda bagaimana berfikir secara kreatif dan kritis, menyelesaikan masalah dan memupuk kecerdasan sosial. Pelajar kami belajar di kelas gaya seminar, melakukan penyelidikan dengan fakulti pemenang anugerah dan memperoleh pengalaman dunia nyata melalui magang, belajar di luar negara dan peluang perkhidmatan masyarakat.

Anda akan menguasai disiplin penting dan memasuki tenaga kerja dengan kemampuan untuk menulis, berfikir, menganalisis, berpusing dan berinteraksi dengan berani dengan dunia di sekitar anda. Itulah sebabnya graduan kami mempunyai kemahiran dan bakat penting yang dihargai oleh majikan: pemikiran kritis, kreativiti dan keyakinan.

Buat Pengisytiharan Anda di Bandar Utama

Kami menawarkan 35 jurusan, 36 kanak-kanak bawah umur, 15 ijazah sarjana, 13 program kedoktoran dan kemungkinan Philadelphia yang tidak berkesudahan.

Universiti Temple berada di tengah-tengah aksi.

Anda mempunyai peluang unik untuk menjadikan Philadelphia sebagai bilik darjah anda semasa mendapat pendidikan bertaraf dunia. Tidak ada yang ditawarkan oleh City of Brotherly Love. Terokai Muzium Barnes dan Muzium Seni Philadelphia. Saksikan persembahan di Kimmel Center. Tangkap permainan Eagles di Linc. Nikmati makanan yang luar biasa — dari cheesesteaks hingga donat hingga masakan tempatan dan etnik yang merosot.

Lokasi

Lokasi
  • Philadelphia

    West Berks Street,1114, 19122, Philadelphia

    Soalan