Keystone logo
Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

pengenalan

Tbilisi Open University ( TOU ) adalah institusi bertaraf tinggi yang menawarkan program perubatan sarjana, sarjana, dan satu langkah melalui 4 sekolah dan kursus pelbagai peringkat.

Di Tbilisi Open University, kami mencipta peluang untuk pelajar memanfaatkan sepenuhnya kehidupan pelajar mereka - menyediakan orang, tempat, dan program yang menyokong pertumbuhan, kesejahteraan, dan kejayaan mereka di dalam dan di luar kelas.

Bangunan dan kemudahan canggih yang baru (makmal sains, bilik darjah khusus subjek yang dilengkapi dengan teknologi pengajaran terkini, ruang kerja pelajar, bilik persidangan dan makmal simulasi, perpustakaan) menyokong visi Universiti untuk menjadi universiti terkemuka untuk kreatif dan amalan profesional yang diilhamkan oleh inovasi dan penyelidikan.

Penyelidikan kami membantu menyelesaikan cabaran sosial, ekonomi, dan perniagaan yang dihadapi dunia hari ini dan masa depan. Tujuan pusat penyelidikan di Tbilisi Open University adalah untuk memberikan kepemimpinan penyelidikan kepada pelajar dan fakulti kami dengan membangun dan memberikan sokongan yang mencukupi untuk meningkatkan kapasiti penyelidikan dan mengembangkan rangkaian penyelidik di sektor awam dan swasta, di dalam negara, nasional, dan antarabangsa.

Di Tbilisi Open University, program dirancang dengan kerjasama majikan dalam bidang hukum, bisnis, kewangan, dan kesihatan. Model Pembelajaran Berasaskan praktik membolehkan pelajar memperoleh pengalaman perniagaan di dunia nyata dan memberi peluang untuk menguasai komponen yang diperoleh melalui kajian di kelas dan memindahkannya ke dalam praktik.

Dengan bekerjasama dengan institusi ahli kami, kami dapat menghantar dan menerima pelajar dan akademik ke dan dari universiti rakan kongsi kami di seluruh dunia untuk dihubungkan dengan program akademik berkualiti tinggi.

Lokasi

  • Tbilisi

    University Street, , Tbilisi

    Soalan