Keystone logo
SUNY Empire State College

SUNY Empire State College

SUNY Empire State College

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1971, Empire State College, State University of New York , merupakan salah satu daripada 13 kolej seni dan sains universiti, yang diiktiraf oleh Komiti Pendidikan Tinggi di Tengah Negeri. Kami direka bentuk khas untuk melayani orang dewasa yang mengejar rakan sekutu, sarjana muda dan sarjana. Kolej ini menawarkan kedudukan SUN yang berpatutan, yang terletak di 35 lokasi di negeri New York dan di luar negara, serta sepenuhnya dalam talian.

Anda memilih bagaimana, bila dan di mana anda akan belajar. Apabila anda mengambil kursus di Empire State College, anda adalah antara 17,000 pelajar dewasa yang dilayani setiap tahun oleh kolej.

Kami menawarkan:

 • Tuisyen SUNY yang berpatutan
 • Tahap yang boleh disesuaikan untuk memenuhi pendidikan, kerjaya, dan matlamat peribadi anda
 • Proses yang jelas untuk menilai dan memberi kredit untuk pembelajaran peringkat kolej dari pengalaman kerja dan pengalaman hidup anda
 • Program pengajaran bebas, dipandu oleh mentor fakulti SUNY yang cemerlang, yang membolehkan anda belajar di kemudahan anda
 • "Pemindahan mesra" dasar
 • Perpustakaan dalam talian pelajar dan sumber kajian

Dalam kaji selidik pelajar SUNY baru-baru ini, Empire State College secara konsisten berada di kedudukan # 1 dalam kepuasan pelajar. Program ijazah dalam talian kami adalah pemimpin industri dengan lebih daripada 300 kursus yang disediakan.

53,000 graduan kami bangga bahawa ijazah mereka adalah semasa, relevan dan boleh dipasarkan, sering membawa kepada promosi, pekerjaan baru atau pengajian sarjana.

Lokasi

 • Saratoga Springs

  Empire State College State University of New York One Union Ave.,

  Soalan