Keystone logo
SUNY Cortland

SUNY Cortland

SUNY Cortland

pengenalan

Momentum Mendefinisikan SUNY Cortland

Anda tidak boleh kehilangan momentum di mana-mana di SUNY Cortland , sama ada melalui badan pelajar aktif kami yang terlibat dalam projek penyelidikan, kelab, dan organisasi atau tenaga dan semangat orang ramai yang bersorak pasukan atlet Red Dragon kami. Anda akan senang bekerjasama dengan fakulti anda dalam segala hal, dari usaha ilmiah hingga aktiviti khidmat masyarakat. Alumni kami yang setia mengambil bahagian dalam program yang dirancang untuk menghubungkan mereka dengan pelajar semasa dan kembali ke kampus untuk perjumpaan, acara sukan atau untuk dihormati oleh Kolej. Momentum berada di udara. Anda boleh merasainya!

SUNY Cortland unik

Inspirasi untuk menjadi juara dalam setiap aspek kehidupan - itulah nilai pengalaman dan pendidikan di SUNY Cortland . Inilah yang menjadikan kita unik sebagai kolej; inilah yang menyumbang kepada kejayaan kami di kelas, di lapangan dan dalam pelbagai kerjaya yang dipilih oleh pelajar kami.

Misi kita

SUNY Cortland adalah komuniti akademik yang didedikasikan untuk pelbagai pengalaman pembelajaran. Pelajar tumbuh sebagai warga negara yang terlibat dengan hati nurani sosial yang kuat yang dipupuk oleh pengajaran, biasiswa, dan layanan yang luar biasa.

Visi kami

SUNY Cortland akan menjadi kolej peluang, dari mana para pelajar lulus dengan pengetahuan, integriti, kemahiran, dan belas kasihan untuk cemerlang sebagai pemimpin, warganegara, sarjana, guru, dan juara kecemerlangan. Calon pelajar dan pekerja akan memilih Kolej sebagai tindak balas kepada program akademik, inovasi dan pengalaman belajar yang diiktiraf secara nasional, dan kehidupan intelektual, sosial, dan atlet yang kaya di kampus. SUNY Cortland akan menjadi pusat pertumbuhan intelektual, budaya, dan ekonomi, yang dibezakan oleh perkongsian yang berjaya dengan organisasi, sekolah, agensi, dan perniagaan di seluruh wilayah, negara, dan dunia.

Kualiti Hidup Pelajar

Anda boleh membuat banyak rakan dan terlibat dalam aktiviti, termasuk kelab, organisasi, dan sukan dari pasukan atletik interkolgi hingga intramural atau rekreasi. Kehidupan pelajar kita yang aktif dan memuaskan menyokong dan mendorong kesejahteraan.

Pembelajaran Hands-On

Peluang untuk menerapkan pengetahuan bilik darjah sambil meneroka pilihan kerjaya ada di setiap jurusan. Latihan magang, ko-op, pilihan sukarelawan, penempatan pengajaran pelajar, lawatan lapangan, kolaborasi penyelidikan ke luar negara lebih banyak memberi anda pengalaman yang membina kemahiran profesional.

Juara

Program akademik yang luar biasa, atletik yang memenangi anugerah, dan peluang pembelajaran berimpak tinggi menjadikan juara di dalam kelas, dalam pertandingan atletik, dalam melayani masyarakat dan dalam mempersiapkan anda untuk profesion dan kehidupan yang bermanfaat.

Kecemerlangan Athletic

Kejayaan untuk 25 pasukan atlet interkoleksi Red Dragon kami muncul dalam pelbagai kejuaraan pasukan kebangsaan dan hampir 100 gelaran kebangsaan individu - sekurang-kurangnya satu setiap tahun sejak tahun 1986. Momentum kemenangan kami berterusan!

Pendidikan Guru

Kami menawarkan program terakreditasi nasional terbesar di Pantai Timur, di mana anda akan mendapat manfaat daripada pemerhatian guru yang luas dan pengalaman lapangan awal. Program pendidikan guru kami berbangga dengan kadar lulus 99 peratus untuk ujian penilaian, serta pilihan untuk pensijilan di hampir setiap bidang mata pelajaran yang dapat dibayangkan.

Kemampanan

Dari kompos hingga panel solar hingga tenaga panas bumi, SUNY Cortland komited untuk mengurangkan penggunaan tenaga. Ketahui mengapa CEO New York Power Authority menyebut SUNY Cortland terhadap kelestarian dan kecekapan tenaga, "Tidak kurang hebatnya."

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Cortland

    21 Graham Ave. Cortland, NY 13045, , Cortland

Soalan