Keystone logo
Syracuse University

Syracuse University

Syracuse University

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1901, Kolej Kejuruteraan dan Sains Komputer telah membina komuniti pemimpin yang bersemangat dengan reputasi responsif dalam memenuhi keperluan serantau, nasional, dan global. Pelajar, fakulti, dan alumni kami disatukan oleh "semangat untuk mencari," ketika kami secara aktif mencari penyelesaian inovatif untuk menghadapi cabaran baru yang kompleks. Melalui penyelidikan canggih, inovasi kurikuler, dan kolaborasi pelbagai disiplin, kami menangani cabaran seperti melindungi sistem siber kami, menjana semula tisu manusia, menyediakan bekalan air bersih, mencari penyelesaian yang cekap tenaga, dan mengamankan data dalam sistem tanpa wayar.

Akreditasi

Syracuse University ditetapkan oleh Agensi Keselamatan Nasional dan Jabatan Keselamatan Dalam Negeri sebagai Pusat Kecemerlangan Akademik dalam Pendidikan Jaminan Maklumat (CAEIAE) sejak tahun 2001 dan sebagai Pusat Kecemerlangan Akademik dalam Penyelidikan Jaminan Maklumat (CAE) -R) sejak 2009.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Syracuse

    Syracuse, Amerika Syarikat

Soalan