Keystone logo
© Penn State Great Valley
Spalding University

Spalding University

Spalding University

pengenalan

Panggil Spalding Home

Spalding University adalah rumah untuk pelajar yang ingin memperoleh ijazah sambil melibatkan diri dan berkhidmat kepada masyarakat. Kami meletakkan belas kasihan dalam tindakan setiap hari dengan fokus kami yang didorong oleh misi. Kami sukarela, mengajar, menyokong, menganjurkan dan memberi. Pelajar kami aktif dalam komuniti, menggunakan pendidikan Spalding mereka untuk menjadikan dunia lebih baik. Kami adalah komuniti yang pelbagai dengan komitmen teras untuk kemasukan, dan kami menghargai pelajar, fakulti dan kakitangan kami dari semua lapisan masyarakat. Mulakan perjalanan kolej anda bersama kami dan ikuti minat anda.

Komuniti Inklusif

Di Spalding, kami adalah komuniti inklusif orang yang pada asasnya berbeza antara satu sama lain. Kami dengan rendah hati menerima satu sama lain apa adanya. Kami mewakili keratan rentas masyarakat. Kami mempunyai kumpulan pelajar yang paling pelbagai kaum di kolej swasta Kentucky. Tiga puluh satu peratus pelajar mengenal pasti diri mereka sebagai orang kulit berwarna.

Kami ialah komuniti pelajar yang terdiri daripada artis, veteran, aktivis, ibu bapa, ketua agama, ahli komuniti LGBTQIA dan atlet. Kita semua adalah orang ini dan banyak lagi. Kami mempunyai kebolehan, cita-cita, budaya, latar belakang, matlamat dan minat yang berbeza. Kami memupuk ruang yang menyokong untuk semua pelajar kami belajar dan berkembang.

Sejak 1814, kami telah berkhidmat kepada komuniti kami dalam tradisi Sisters of Charity of Nazareth dengan semangat keterangkuman dan belas kasihan.

Sertai tradisi kami. Biar kami mengalu-alukan anda pulang.

Kampus Kecil, Bandar Besar

Spalding University ialah sebuah kampus kecil yang terletak di tengah-tengah bandar bertenaga Louisville, Kentucky. Salah satu daripada banyak institusi dan organisasi yang menjadikan memberi kembali cara hidup, Spalding University ialah pemimpin aktif dalam kejiranan SoBro. Kampus Spalding dikelilingi oleh rumah agam bersejarah yang indah dan jalan-jalan yang dibarisi pepohon di selatan dan tebing Sungai Ohio di utara. Bandar kami diiktiraf sebagai salah satu bandar paling sesuai untuk didiami di Amerika. Malah, ia telah dinamakan sebagai bandar teratas untuk graduan kolej baharu oleh SmartAsset, yang mungkin menjelaskan sebab lebih 70 peratus daripada alumni kami memilih untuk tinggal di Louisville.

Spalding & Louisville

Spalding University adalah mikrokosmos bandar tempat kita tinggal. Dengan komuniti yang pelbagai dan tumpuan kepada belas kasihan, Spalding mencerminkan kepelbagaian kaum, ekonomi, budaya dan LGTBQIA bandar yang mengelilingi kita. Pelajar melibatkan komuniti Louisville melalui latihan amali dan kerja lapangan, jangkauan tempatan dan kerja khidmat sukarelawan, serta perkongsian yang tidak terkira banyaknya dengan perniagaan dan organisasi komuniti.

Tinggal di Pusat Semuanya

Menawarkan pemandangan seni yang berkembang maju di tengah-tengah taman yang terkenal dan persekitaran semula jadi, Louisville juga merupakan salah satu destinasi makan dan kebudayaan terbaik di Midwest. Bandar kami menawarkan lebih daripada 1,000 restoran tempatan dan dinamakan sebagai 10 Bandar Makanan Terbaik oleh National Geographic. Jika anda mencari hiburan, seni atau membeli-belah, kami ada The Kentucky Derby Festival, Forecastle Music Festival, Gonzofest, World Fest, daerah Nulu, Highlands yang bersejarah dan banyak lagi. Louisville menempatkan lebih daripada 120 sistem taman, termasuk Waterfront Park. Semua ini dan banyak lagi menjadikan Louisville destinasi budaya yang popular. Pengembara datang ke Louisville untuk mengalami seni, pengembaraan luar, suasana makanan yang bergaya dan semua jenis hiburan. Naiki kereta atau bas, dan anda berada dalam jarak setengah hari memandu ke Chicago, St. Louis, Indianapolis, Cincinnati, Nashville, Asheville dan destinasi menarik yang lain.

Misi Kami Melayani Orang Lain

Misi kami adalah penggerak kami. Ia lebih daripada sesuatu yang anda akan dapati dalam sejarah atau piagam kami. Kami menghayatinya. Kami kongsikan. Kami berbangga dengannya. Anda akan mempelajarinya dari hari pertama anda di kampus dan terlibat dengannya setiap hari di dalam dan di luar bilik darjah. Dan apabila anda lulus, anda akan membawanya bersama anda ke dunia.

Ciri-ciri Kampus

  Kemasukan

  Lokasi

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Soalan