Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

pengenalan

SIT Graduate Institute menawarkan ijazah sarjana, sijil, dan program pembangunan profesional yang berfokus di peringkat antarabangsa dalam bidang transformasi konflik, pendidikan antarabangsa, pembangunan mampan dan TESOL. Sejak tahun 1964, SIT telah menyediakan profesional untuk berjaya dalam persekitaran antara budaya dan antarabangsa.

Program Ijazah Sarjana dan Sijil dalam Pelbagai Bidang Kandungan dan Format

SIT Graduate Institute menyediakan pelajar dari seluruh dunia untuk menjadi pemimpin, profesional dan warganegara yang berkesan. Program pembangunan siswazah dan profesional SIT berakar umbi dalam model pendidikan pengalaman, di mana pembelajaran berlaku pada perhubungan teori dan amalan. Pelajar dilatih untuk menjadi pengamal berkemahiran tinggi yang mempunyai pengetahuan menguasai asas teori profesion mereka; pengalaman dalam bidang; dan kesedaran tentang keupayaan, nilai dan etika mereka sendiri.

Pelajar boleh memilih daripada pelbagai program MA, sijil, dan pembangunan profesional dalam bidang yang terdiri daripada pendidikan antarabangsa kepada pembangunan mampan kepada transformasi konflik kepada pengajaran bahasa.

SIT diakreditasi oleh Suruhanjaya Pendidikan Tinggi New England (NECHE) melalui Suruhanjaya Institusi Pengajian Tingginya. Pertanyaan mengenai status akreditasi hendaklah ditujukan kepada kakitangan pentadbiran institusi.

Individu juga boleh menghubungi:
Suruhanjaya Institusi Pengajian Tinggi
Suruhanjaya Pengajian Tinggi New England
209 Jalan Burlington | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected]

SIT telah diluluskan untuk mengambil bahagian dalam Majlis Kebangsaan bagi Perjanjian Timbal Balik Kebenaran Negeri.

Kemasukan

SIT Graduate Institute kakitangan kemasukan bekerja satu-satu dengan setiap pemohon. Kami komited untuk membantu anda sepanjang proses, dari pertanyaan awal hingga pendaftaran program.

Program hibrid separuh masa kami bermula pada musim panas dan ijazah global sepenuh masa kami bermula pada musim gugur. Sila semak halaman web program yang anda minati untuk mengetahui tarikh program yang tepat. Anda juga boleh menghubungi Kemasukan dengan sebarang soalan di [email protected].

Biasiswa dan Pembiayaan

Semua pelajar yang diterima dengan kelayakan yang ditunjukkan akan dipertimbangkan secara automatik untuk anugerah yang tersedia. Tiada permohonan tambahan diperlukan.

Program Reben Kuning untuk Veteran AS

SIT Graduate Institute dengan bangganya mengambil bahagian dalamProgramReben Kuning, membolehkan veteran AS dan tanggungan mereka memperoleh ijazah.

Biasiswa Merit

Anugerah berdasarkan kekuatan aplikasi anda program SIT Graduate Institute anda.

Diskaun Tuisyen

The Alumni Advantage, ialah anugerah $10,000 untuk alumni program The Experiment in International Living, SIT Study Abroad atau International Honors, untuk membolehkan alumni meneruskan perjalanan pembelajaran mereka dalam SIT dan komuniti Pembelajaran Dunia yang lebih besar.

AnugerahSIT Rakan Kongsi menghormati hubungan kami dengan rakan kongsi. Anugerah $10,000 ini tersedia untuk pekerja semasa rakan kongsi ke SIT Graduate Institute dan menghantar sekolah ke SIT Belajar di Luar Negara. SIT mempunyai hampir 300 rakan kongsi di seluruh dunia. Untuk melihat sama ada anda layak mendapat Biasiswa Rakan Kongsi SIT , serahkan pertanyaan di sini.

The Vermonter, ialah anugerah $8,000 untuk pemohon yang tinggal di Vermont, di mana kampus SITtelah bertapak sejak awal 1960-an, apabila ia diasaskan sebagai pusat latihan untuk Peace Corps. Sebagai ahli yang bangga dalam komuniti Vermont, SIT berdedikasi untuk mengukuhkan tenaga kerja Vermont, memajukan kemahiran kepimpinan dalam negeri dan menyediakan peluang global untuk Vermonters.

Anugerah Northern Neighbors bertujuan untuk memperluaskan peluang global SITuntuk penduduk negeri yang berjiran dengan kampus bersejarah SITdi Vermont. Anugerah $5,000 ini adalah untuk pemohon yang tinggal di New England di luar Vermont, yang termasuk Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, dan Rhode Island, serta New York State, dan ia tertumpu pada menyokong rakyat yang berfikiran global di negeri ini.

Maklumat tambahan

Diskaun tuisyen tidak terpakai untuk Ijazah Kedoktoran SITdalam Pendidikan Global (EdD).

Kelayakan untuk salah satu diskaun tuisyen yang lebih besar mungkin mengehadkan akses kepada biasiswa berasaskan merit tambahan. Untuk soalan tambahan mengenai bantuan kewangan, sila hubungi [email protected].

Lokasi

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Iceland

    • Zanzibar

     Zanzibar, Tanzania

     • Quito

      Quito, Ecuador

      • Lilongwe

       Lilongwe, Malawi

       • Kampala

        Kampala, Uganda

        • Durban

         Durban, Afrika Selatan

         • Geneva

          Geneva, Switzerland

          • Amman

           Amman, Jordan

           • New Delhi

            New Delhi, India

            • Milimani East

             Milimani East, Kenya

             • Kisumu

              Kisumu, Kenya

              • Santiago

               Santiago, Chile

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Vietnam

                Soalan