Keystone logo
© Courtesy of Seton Hall University
Seton Hall University

Seton Hall University

Seton Hall University

pengenalan

Biasiswa yang luar biasa, pertumbuhan peribadi, dan pencapaian profesional adalah ciri-ciri pengajian siswazah di Seton Hall University. Salah satu universiti Katolik terkemuka di negara ini, Universiti Seton Hall telah membangunkan pelajar dari segi minda, hati, dan semangat sejak 1856. Rumah kepada lebih 10,000 pelajar prasiswazah dan siswazah, kecemerlangan akademik kami telah diutamakan oleh The Princeton Review, US News & Laporan Dunia, dan Bloomberg Businessweek.

Seton Hall menawarkan lebih seratus program siswazah yang ketat dan sangat dicari dalam bidang profesion kesihatan, kejururawatan, perniagaan, kerja sosial, psikologi, komunikasi, diplomasi dan hubungan antarabangsa, pendidikan, sains dan kemanusiaan.

Sebagai tambahan kepada keluasan programnya, Universiti juga menyediakan pelbagai pilihan ijazah tradisional, antara disiplin dan bersama, baik di lapangan mahupun dalam talian. Kampus utama seluas 58 ekar kami terletak di bandar pelik South Orange, New Jersey, hanya 14 batu dari Manhattan. Pusat Pengajian Undang-undang peringkat kebangsaan Universiti terletak di Newark, New Jersey yang berdekatan. Kampus Sains Kesihatan Interprofessional kami, terletak di bandar Clifton dan Nutley, New Jersey, menempatkan Kolej Kejururawatan dan Pusat Pengajian Sains Kesihatan dan Perubatan

Sekilas Pandang Dewan Seton

Salah satu universiti Katolik terkemuka di negara ini, Universiti Seton Hall telah membangunkan pelajar dari segi minda, hati dan semangat sejak 1856. Rumah kepada lebih 10,000 pelajar prasiswazah dan siswazah serta menawarkan lebih daripada 90 jurusan yang ketat, kecemerlangan akademik Seton Hall telah dipilih untuk perbezaan oleh The Princeton Review, US News & Laporan Dunia, dan Bloomberg Businessweek.

Kampus utama Seton Hall seluas 58 ekar terletak di bandar pelik South Orange, New Jersey, hanya 14 batu dari Manhattan. Sekolah Undang-undang peringkat kebangsaan Universiti terletak di Newark, NJ kampus Sains Kesihatan Interprofessional (IHS) baharu kami, yang terletak di bandar Clifton dan Nutley, NJ, dibuka pada Julai 2018. Kampus IHS menempatkan Kolej Kejururawatan Seton Hall dan Pusat Pengajian Sains Kesihatan dan Perubatan, serta Sekolah Perubatan Hackensack Meridian

Kenyataan Misi

Universiti Seton Hall ialah universiti Katolik utama. Dalam persekitaran yang pelbagai dan kolaboratif, ia memberi tumpuan kepada pembangunan akademik dan etika. Pelajar Seton Hall bersedia untuk menjadi peneraju dalam kehidupan profesional dan komuniti mereka dalam masyarakat global dan dicabar oleh fakulti yang cemerlang, persekitaran maju dari segi teknologi yang berkembang, dan kurikulum berpusatkan nilai.

Merayakan Kepelbagaian

Sejak 1856, Seton Hall University telah menjadi tempat di mana pemimpin belajar. Apabila Bishop James Roosevelt Bayley mengasaskan Seton Hall, dia membayangkan sebuah rumah untuk minda, hati, dan semangat. Hari ini, kami meraikan pelbagai idea dan perspektif yang memperkaya dialog dan perbincangan akademik di dalam bilik darjah. Kami berbangga kerana kepelbagaian kami merangsang pengajaran dan pembelajaran yang inovatif, dan percaya bahawa ia menyediakan pelajar kami untuk hidup dan bekerja dalam masyarakat global. Patung Elizabeth Ann Seton di tengah-tengah kampus kami adalah peringatan setiap hari tentang jenis komuniti yang kami usahakan untuk menjadi masyarakat yang mengiktiraf maruah semua orang, mengalu-alukan setiap pelajar sepenuhnya, dan menghargai pemberian mereka.

Universiti Seton Hall menarik pelajar dari setiap sudut Amerika Syarikat dan dari lebih 70 negara di seluruh dunia. Hampir 40 peratus daripada mahasiswa kami mengenal pasti diri mereka sebagai pelajar warna. Di luar AS, China, Colombia, India, Arab Saudi, dan Thailand adalah negara yang paling banyak mewakili Universiti.

Kedudukan

Seton Hall University bersinar dalam kedudukan kebangsaan untuk program sarjana dan siswazah yang kompetitif, seperti yang diserlahkan oleh US News, Princeton Review, Forbes, dan banyak lagi. Lihat sebab Seton Hall dianggap antara "yang terbaik daripada yang terbaik."

Kecemerlangan Kepimpinan

 • Kedudukan Pusat Pembangunan Kepimpinan Gerald P. Buccino '63 #1 di Negara Lima Tahun Berturut-turut.

Laporan Berita & Dunia AS

 • Salah satu Kolej Terbaik Amerika (#151 Universiti Kebangsaan)
 • Kedudukan Sekolah A-Plus untuk Pelajar B
 • Kedudukan Prestasi Terbaik untuk Mobiliti Sosial
 • Peringkat Sarjana Sains dalam Patologi Pertuturan-Bahasa di New Jersey

Konsultasi Pagi

 • #36 Universiti Paling Dipercayai Seluruh Negara
 • #2 Universiti Paling Dipercayai di New Jersey

BestColleges.com

 • #1 pada Program Kepimpinan Pendidikan Sarjana Dalam Talian Terbaik (2023)
 • #3 pada Ijazah Sarjana Dalam Talian Terbaik dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan (2023)
 • #3 pada Program Kaunseling Sekolah Sarjana Dalam Talian Terbaik (2023)

Pusat Pendidikan dan Tenaga Kerja Universiti Georgetown

 • Kedudukan 10 Peratus Teratas Peringkat Kebangsaan untuk ROI Pelajar

Zippia

 • Universiti Swasta Terbaik di New Jersey untuk Pekerjaan (2019)

Penyair & Quants untuk Sarjana Muda

 • 7 peratus teratas di negara ini untuk Sekolah Perniagaan Sarjana Muda Terbaik (2024)
 • Sekolah perniagaan terbaik di NJ untuk pengalaman akademik, rangkaian alumni yang kukuh dan perkhidmatan nasihat akademik/kerjaya (2024)

Undang-undang Dewan Seton

 • #1 di Negara Antara Sekolah Undang-undang Menghantar Graduannya ke Kerani Negeri (Jurnal Undang-undang Kebangsaan) - 2023
 • Sekolah Undang-undang Terbaik di New Jersey ( Berita AS ) – 2023-24
 • 50 Sekolah Undang-undang Terbaik (Jurnal Undang-undang Kebangsaan) – 2021
 • Kedudukan antara "Sekolah Undang-undang Terbaik" di Amerika Syarikat, 25 Peratus Teratas untuk Kerjaya (Ulasan Princeton) – 2023
 • 35 Sekolah Undang-undang Terbaik (Di Atas Undang-undang) – 2019
 • #31 untuk kadar Laluan Bar Kali Pertama; #1 di New Jersey (Statistik dikeluarkan oleh Persatuan Peguam Amerika untuk pemeriksa peperiksaan bar 2022)
 • #56 Sekolah Undang-undang Terbaik ( Berita AS ) – 2023-24
 • Program Undang-undang Kesihatan 15 Teratas ( Berita AS ) – 2022-23
 • #12 Program Undang-undang Sambilan di Negara ( Berita AS ) – 2023-24

Lokasi

 • South Orange

  South Orange Avenue, 400, 07079, South Orange

  • South Orange

   South Orange, Amerika Syarikat

   Soalan