Keystone logo
Seattle University College of Arts and Sciences

Seattle University College of Arts and Sciences

Seattle University College of Arts and Sciences

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1891, Universiti Seattle ialah universiti Katolik Jesuit yang terletak di kampus yang indah seluas lebih daripada 50 ekar di tengah-tengah dinamik Seattle. Populasi kami yang pelbagai dan terdorong terdiri daripada lebih daripada 7,200 pelajar yang mendaftar dalam program sarjana muda dan siswazah dalam lapan sekolah dan kolej.

St. Ignatius dari Loyola mengasaskan Persatuan Jesus— Jesuit, seperti biasa dipanggil—lebih daripada 450 tahun yang lalu. Hari ini, Universiti Seattle ialah salah satu daripada 28 universiti Jesuit di Amerika Syarikat dan lebih daripada 100 universiti di seluruh dunia. Adakah kita berjaya melaksanakan misi pendidikan Universiti Seattle? Fakulti dan kakitangan dalam program ijazah dan sijil di seluruh universiti secara sistematik menilai pembelajaran pelajar untuk menjawab soalan ini.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • Seattle

    12th Avenue,901, 98122, Seattle

    Soalan