Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

pengenalan

Terletak di pusat bandar Los Angeles, SCI-Arc merupakan pusat inovasi dan salah satu daripada beberapa sekolah seni bina bebas negara.

Perutusan Pengarah

SCI-Arc sentiasa berkembang dan meningkatkan cita-cita. Dalam era globalisasi kami, reka bentuk penting seperti tidak pernah sebelum ini, dan kami mempunyai kapasiti untuk mencengangkan dunia dengan menunjukkan semua cara yang berbeza di mana reka bentuk boleh mengubah ia.

Kenyataan Misi

misi SCI-Arc adalah untuk mengemas kini konsep tepi sangat seni bina, mendidik arkitek untuk melibatkan diri, spekulasi, dan inovasi.

Sejarah SCI-Arc

SCI-Arc ditubuhkan pada tahun 1972 di Santa Monica oleh sekumpulan fakulti dan pelajar yang mahu mendekati seni bina dari perspektif yang lebih eksperimen daripada sekolah-sekolah tradisional yang ditawarkan.

Orang

kepimpinan SCI-Arc ini, fakulti dan kakitangan datang dari pelbagai latar belakang dan negara-negara, mencerminkan globalism institusi dan badan pelajar itu.

Kemudahan

Dalam kampus suku batu panjangnya, SCI-Arc menawarkan pelajar suite bersepadu sumber-sumber yang menyokong kemajuan akademik dan kajian.

Akreditasi

Sarjana muda dan ijazah ijazah profesional yang dianugerahkan oleh SCI-Arc diiktiraf oleh kedua-dua Lembaga Negara Architectural Accrediting (Naab) dan Persatuan Barat Sekolah dan Kolej Universiti (WASC).

Sokongan Sekolah

SCI-Arc bergantung kepada sokongan dermawan dari alumni, ibu bapa, dan rakan-rakan untuk mengekalkan program pendidikan yang terkenal di dunia kita.

Kerjaya

SCI-Arc berbangga merekrut dan mengekalkan calon yang terbaik dan cemerlang untuk kerjaya di SCI-Arc, dan komited untuk mewujudkan persekitaran yang kaya dengan budaya, seni, pelbagai kerja.

Ciri-ciri Kampus

  English Language Requirements

  Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

  Lokasi

  • Los Angeles

   960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

   Soalan