Keystone logo
© Carrianna Field
Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

pengenalan

Di SANROMAN Formación kami telah memberikan nilai kepada orang dan organisasi selama 25 tahun melalui Latihan. Kami menyediakan penyelesaian global kepada cabaran pelanggan kami menerusi perkhidmatan yang komited untuk inovasi dan kualiti.

Dua ciri menentukan kami sebagai pakar dalam Latihan: Model pedagogi kami dan model perniagaan kami, sangat menumpukan pada keperluan pelanggan.

Kami menyediakan pengajian dalam modal secara bersemuka, campuran atau dicampur dan modaliti e-pembelajaran melalui seminar web, kampus maya, pembelajaran mudah alih atau kelas maya. Dengan lebih daripada 600 latihan, 25,000 pelajar setiap tahun melalui kelas maya dan fizikal kami, tersebar di seluruh wilayah negara dan Amerika Latin. Sekitar 20% daripada golongan muda yang kami bentuk dimasukkan ke pasaran buruh terima kasih kepada model pengajaran kami dan kerja Perkhidmatan Pekerjaan kami.

Di samping itu, kami membangunkan perkhidmatan perundingan untuk sektor awam dan swasta, dan khusus dalam banyak bidang, termasuk latihan dan pekerjaan, penyelidikan sosial, penambahbaikan organisasi, teknologi baru, sistem maklumat atau sistem pengurusan kualiti dan persekitaran .

Di SANROMAN, kami komited untuk meningkatkan peluang pekerjaan, kelayakan dan kemasukan profesional pencari kerja, terutamanya golongan muda yang menghadapi kesukaran mengakses kerja pertama mereka. Itulah sebabnya, pada April 2012, dalam konteks kemelesetan ekonomi dan kesukaran buruh, kami menjadi Agensi Penempatan SANROMAN, yang diberi kuasa di laman web dan dalam talian.

Entiti ini dilahirkan dengan kerjaya untuk memfasilitasi laluan dalam mencari pekerjaan bagi bilangan calon yang paling besar. Antara perkhidmatan kami sebagai Agensi Penempatan, yang menilai profil profesional dan membimbing calon-calon dalam mencari pekerjaan melalui perkhidmatan peribadi.

Projek-projek Antarabangsa kami dibangunkan di negara-negara Amerika Latin yang berlainan, dan mempunyai tumpuan transversal, yang merangkumi tiga bidang yang kami anggap penting: nilai keusahawanan, pendidikan dan kerjasama antarabangsa untuk pembangunan.

Budaya Kami Sumber Manusia ...

Ia adalah untuk mengambil komitmen bahawa semua kolaborator kami dapat berkembang dan berkembang dalam SANROMAN, memperoleh pengalaman dan pengetahuan baru setiap hari, yang memperkuat pembentukan dan peningkatan yang berterusan.

Kitaran Sumber Manusia ...

Memperkukuhkan kepemimpinan sebagai asas budaya syarikat kami; kepimpinan berdasarkan contoh, kedekatan dan maklum balas yang berterusan.

MISSION

Kami menjana perkhidmatan dan penyelesaian latihan dan perundingan untuk memenuhi keperluan sebenar organisasi, pelanggan dan pengguna.

VISION

Sebagai syarikat rujukan di pasaran, menjadi rakan kongsi strategik organisasi pelanggan kami dalam pengurusan bakat mereka.

VALUES

Matlamat kami adalah untuk kolaborator untuk berkongsi, memahami dan membuat nilai hidup di tempat kerja mereka. VALUES disepadukan dalam persekitaran dan pasukan kami melalui kod tatalaku, komunikasi dalaman dan latihan / mesyuarat kami.

 • Kualiti: Kecekapan, kecekapan dan kecemerlangan dalam prestasi dan hasil. Ia adalah sumbangan dan penciptaan nilai kepada pelanggan dalaman dan luaran.
 • Inovasi: Menukar idea dan pengetahuan mengenai produk, proses dan perkhidmatan atau model baru. Jelajah dan buat idea untuk mencapai kejayaan.
 • Komitmen: Melampaui apa yang dirancang dalam fungsi anda, terus meningkatkan dan memperoleh keupayaan yang lebih besar untuk memajukan objektif.
 • Antusiasme: Buat apa aktiviti yang anda lakukan, lakukan dengan semangat untuk menjadi lebih produktif.
 • Amanah: Ini adalah asas hubungan antara kolaborator, enjin yang membolehkan pencapaian matlamat.

Lokasi

 • Madrid

  Calle Maldonado 56 , 28006, Madrid

  Program

   Institusi juga menawarkan:

   Soalan