Keystone logo
Saint Peter's University Sarjana Sains dalam Sains Data
Saint Peter's University

Sarjana Sains dalam Sains Data

Jersey City, Amerika Syarikat

18 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 795 / per credit

diadun, Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Dengan pertumbuhan data besar yang pesat sejak beberapa tahun kebelakangan ini, keperluan para saintis data menjadi semakin jelas dan mendesak.

Institut Sains Data di Saint Peter's University melatih pelajar Sains Data generasi seterusnya yang menawarkan program STEM akademik canggih untuk memenuhi tuntutan tersebut dan melatih generasi saintis data seterusnya. Institut bekerjasama rapat dengan pemimpin pemikiran industri untuk membawa idea inovatif ke pasaran.

Program Sains Data mengintegrasikan kaedah saintifik dari statistik, sains komputer, dan pengurusan perniagaan berasaskan data untuk mengambil pengetahuan dari data dan mendorong pengambilan keputusan. Kurikulum kami memberi pelajar kursus pengajian yang teliti dalam teknologi data besar, aplikasi, dan praktik Pathway untuk magang pelajar dan pekerjaan sepenuh masa. Lulusan bersedia untuk menghadapi cabaran di persimpangan antara data besar, analisis perniagaan, dan bidang baru yang muncul.

Sebagai tambahan kepada program Masters, kami menawarkan kursus sijil dan latihan khusus dalam bidang analitik. Kursus persediaan satu semester dirancang untuk pelajar siswazah dan disesuaikan untuk pengajian antarabangsa.

Sekali pandang

 • Ijazah yang dianugerahkan : Sarjana Sains dalam Sains Data
 • Lokasi Kursus : Jersey City Campus
 • Tempoh Program : 36 Kredit: Pelajar sepenuh masa yang mengambil 24 kredit / tahun harus diselesaikan dalam 1.5 tahun.
 • Kalendar: Trimester
 • Format Kursus : Kelas bertemu secara langsung dari hari Isnin hingga Jumaat pada siang hari atau pada waktu petang.

Mempercepat BS ke MS dalam Program Sains Data

Anda boleh memperoleh ijazah sarjana dan MS dalam Sains Data dalam lima tahun melalui Program Dipercepat kami.

Sains Data adalah disiplin yang menggabungkan kaedah saintifik dari statistik, sains komputer, dan pengurusan perniagaan untuk mengekstrak pengetahuan dari data untuk mendorong pengambilan keputusan. Program ini dirancang untuk pelajar dengan latar belakang sains komputer, sains gunaan, perniagaan, atau ekonomi. Untuk kesediaan, pelajar perlu mendaftar dalam program BS pada masa ini.

Ketersediaan Program

Program Sains Data akan ditawarkan mengikut jadual semester dan dirancang untuk pengajian sepenuh masa dan sambilan.

Keperluan Ijazah

Ijazah memerlukan 36 kredit semester-jam. Kursus batu penjuru diperlukan dan akan diambil pada semester akhir kerja kursus.

Latihan Siswazah

Mulai 1 Januari 2016, penyelesaian magang yang berkaitan dengan Sains Data diperlukan untuk semua pelajar kecuali mereka yang mempunyai pengalaman kerja profesional selama 3+ tahun; mereka yang mempunyai pekerjaan sepenuh masa sepanjang program; dan mereka yang menyertai program pertukaran. Magang siswazah boleh bermula pada semester pertama kelas. Sila berjumpa dengan penasihat program anda untuk menentukan apakah mungkin untuk mendapatkan pengecualian.

Nasihat

Saint Peter's University menetapkan penasihat akademik kepada setiap calon.

Batasan Masa

Pelajar diharapkan dapat mendaftar secara berterusan sehingga program mereka selesai. Pelajar dikehendaki mengekalkan kemajuan akademik yang memuaskan dengan mengekalkan purata nilai mata yang diperlukan dan mengumpulkan kredit yang mencukupi dalam jangka masa yang ditetapkan selama lima tahun.

Kemasukan

Kurikulum

Hasil Program

Peluang kerjaya

Kemudahan

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Sarjana Sains dalam Sains Data
  • Rochester, Amerika Syarikat
 • MSc in Data Analytics and Business Economics (MScDABE)
  • Kowloon Tong, Hong Kong
 • MS dalam Amalan Statistik
  • Boston, Amerika Syarikat