Keystone logo
Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

pengenalan

Keutamaan Universiti Sulkhan-Saba Orbeliani ( sabauni ) adalah mewujudkan persekitaran akademik yang sesuai dengan minat dan kemampuan peribadi pelajar dan harmoni terhadap perkembangan intelektual dan peribadi mereka. Oleh itu, kami menyediakan pakar berdaya saing tinggi yang dikurniakan pengetahuan teori dan praktikal moden, menyumbang kepada pembentukan komuniti yang demokratik, beretika, dan bertanggungjawab dengan gaya hidup dan kerjaya mereka yang berjaya.

Program kami, yang memenuhi standard moden, akan memberi pelajar pengetahuan yang mendalam dalam pelbagai bidang profesional, menarik minat mendalam terhadap perkembangan intelektual, pemikiran kritis, dan kemahiran komunikasi mereka untuk membantu mereka dalam kehidupan sosial dan profesional masa depan mereka.

Misi Universiti adalah untuk menyediakan pengajaran, pembelajaran, dan penyelidikan dalam bidang kemanusiaan dan sains sosial di peringkat tempatan dan antarabangsa, berdasarkan prinsip-prinsip martabat dan kebebasan manusia, untuk mendekatkan budaya dan generasi, dan mengembangkan masyarakat.

Terdapat 6 program Sarjana Muda (Undang-Undang, Pelancongan, Perniagaan, Perniagaan (Eng), Hubungan Antarabangsa, Teologi) dan 3 Sarjana (Undang-undang, Teologi, Perniagaan) di Universiti Sulkhan-Saba Orbeliani. Semua mereka mendapat pengiktirafan. Universiti mengeluarkan diploma dengan pengiktirafan negara.

Lokasi

  • Tbilisi

    Kalistrate Kutateladze Street,3, , Tbilisi

    Soalan