Keystone logo
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

pengenalan

Latihan pengurusan dan penyelidikan kecemerlangan

The Rome Business School adalah Institut kecemerlangan yang berpusat di Rome, Itali yang dikhaskan untuk latihan dan penyelidikan pengurusan, yang beroperasi di peringkat antarabangsa, dengan alumni berasal dari lebih dari 140 negara di seluruh dunia. Ini bertujuan untuk menyumbang untuk menutup jurang yang ada antara dunia akademik dan pekerjaan dengan menjalankan kursus latihan pengurusan yang dirancang untuk memindahkan pengetahuan yang diperlukan untuk memulakan atau mengembangkan kerjaya profesional atau aktiviti perniagaan. Misi Rome Business School adalah untuk membantu usahawan, pengurus, dan profesional mencapai potensi kompetensi sepenuhnya dan meningkatkan pendekatan etika mereka terhadap perniagaan dan pekerjaan, yang memungkinkan mereka untuk menyumbang kepada pembangunan kemanusiaan ekonomi dan masyarakat yang lebih sejahtera dan adil , peranan utama yang dimainkan oleh individu diakui dan dihargai. Kuliah Rome Business School dapat dihadiri secara fleksibel sama ada di kampus di Rom atau dari lokasi pilihan anda melalui alat pembelajaran jarak jauh generasi terbaru.

Pembangunan Budaya dan Profesional

Berpusat di Roma tetapi aktif di seluruh Itali dan di peringkat antarabangsa, Rome Business School memberikan graduan, profesional, dan usahawan peluang untuk mengembangkan kecekapan mereka dalam disiplin pengurusan berdasarkan piawaian antarabangsa yang terbaik, sehingga membantu mereka menjadi kompetitif dalam pekerjaan, pasaran profesional dan keusahawanan.

Kualiti yang diperakui

Semua Rome Business School telah memperoleh sijil ISO 9001: 2008, yang mengiktiraf standard kualiti terbaik dari aktiviti latihan kami. Akreditasi ISO 9001: 2008 menyedari bahawa organisasi kami menerapkan sistem kualiti yang menjadi asas kepada kepuasan pelanggan, motivasi kakitangan, dan peningkatan berterusan. Kursus-kursus tersebut menawarkan kualiti pengajaran tahap tertinggi dan penjagaan yang teliti untuk keperluan peserta. Bantuan peribadi guru yang diperibadikan, kekayaan bahan pembelajaran, dan pemeriksaan kemajuan pembelajaran yang teliti memastikan keberkesanan maksimum kursus latihan.

Akreditasi

Rome Business School Thee Rome Business School telah diiktiraf oleh MIUR (Kementerian Pendidikan, Universiti dan Penyelidikan Itali) sebagai pusat penyelidikan, dan disenaraikan dalam Pendaftaran Penyelidikan Kebangsaan dengan kod 61598 dan ia diiktiraf dan diperakui secara sah oleh Republik Itali dan Dewan Perdagangan. Rome Business School secara rasmi didaftarkan sebagai organisasi peserta Pendidikan dan Kebudayaan Direktorat Jeneral dan Badan Eksekutif Pendidikan, Audiovisual dan Kebudayaan Suruhanjaya Eropah, dengan Kod Pengenalan Peserta (PIC) n. 937625960.

Misi

Misi Rome Business School adalah untuk melatih usahawan, pengurus, dan profesional ke tahap kecemerlangan dalam kecekapan mereka dan pendekatan etika mereka terhadap perniagaan dan pekerjaan, dapat berperanan dalam pembangunan kemanusiaan ekonomi dan masyarakat yang lebih sejahtera, adil dan menghormati peranan utama individu.

Perspektif Antarabangsa

Rome Business School adalah Institusi Antarabangsa yang telah menjadi tuan rumah kepada pelajar dari lebih dari 140 negara. Selain itu, Rome Business School bangga memanfaatkan fakulti peringkat sekolah rendah antarabangsa, sebuah ungkapan, dan pembawa pengetahuan paling moden mengenai pengurusan dan keusahawanan. Rome Business School menggunakan pensyarah universiti, pelatih syarikat, perunding, pengurus, dan usahawan yang dipilih kerana pengalaman dan kemahiran mereka yang terbukti. Fakulti ini mempunyai kecenderungan multikultural yang kuat, dengan wakil dari pelbagai latar belakang dan kebangsaan. Ini akan secara sinergis meninggalkan anda dengan pengetahuan untuk perkembangan peribadi anda. Pembentuk pilihan kami yang diperbaharui dan sangat kompeten selalu dinilai dan dinilai oleh pelajar, berkat sistem jaminan kualiti kami. Rome Business School sedang mengembangkan Jaringan didaktik dan korporat antarabangsa, berkat beberapa kerjasama dengan sekolah perniagaan, universiti, dan syarikat.

Kenapa kita

Tawaran latihan yang sangat baik, dibangunkan melalui analisis yang teliti mengenai pengalaman antarabangsa yang terbaik, untuk menjamin kelebihan daya saing di pasaran.

Tawaran latihan moden: kami menyediakan kursus mengenai trend dan teknik pengurusan yang paling maju, seperti pengurusan interkultur dan penggunaan media sosial berorientasikan perniagaan.

Guru yang berkelayakan tinggi: semua guru Rome Business School adalah pensyarah universiti, pelatih, dan pengurus yang dipilih dengan teliti berdasarkan profesionalisme dan pengalaman mereka yang terbukti, yang mampu mentransfer kepada pelajar kerangka konsep yang jelas dan rujukan berharga untuk praktik profesional konkrit.

Perkhidmatan Kerjaya: satu set perkhidmatan peribadi yang dirancang untuk membantu pelajar kami mengakses atau membangunkan dalam pasaran pekerjaan (peluang latihan, kajian semula CV, kemasukan dalam pangkalan data kami, sokongan pengurusan temuduga kerja, rangkaian dengan syarikat, pengurus, dan profesional).

Jaringan alumni dan komuniti: peserta kursus kami diterima oleh hak untuk Rangkaian Alumni Rome Business School , rangkaian yang membolehkan mereka tetap berhubungan dengan semua alumni dan guru, untuk bertukar pengalaman dan berkongsi projek dan peluang pengembangan profesional.

Kad kesetiaan yang membolehkan anda mengumpulkan mata dan mendapatkan diskaun pada kursus latihan kami.

Kandungan pembelajaran dan bahan kajian yang unik: semua kursus latihan Rome Business School melibatkan kandungan pengajaran canggih, sesuai dengan standard antarabangsa terbaik, dan sentiasa dikemas kini berdasarkan trend budaya terkini. Dengan setiap kursus, para peserta juga menerima banyak dokumentasi dan cadangan untuk kemungkinan kajian mendalam.

Pelbagai kaedah kajian yang fleksibel, untuk memenuhi semua keperluan dan memungkinkan peserta menyeimbangkan komitmen pembelajaran mereka dengan penglibatan peribadi dan profesional mereka. Kursus master, kursus pengkhususan, dan katalog kursus pendek yang kaya yang direka untuk memenuhi semua keperluan pembelajaran anda. Kursus boleh diambil di kampus, dari jarak jauh, dan di rumah.

Kaedah pengajaran yang diterapkan: semua kursus termasuk latihan dan kajian kes kehidupan sebenar, yang memupuk pengajaran dan menjadikannya benar-benar berharga untuk pasaran pekerjaan.

Pilihan Pembelajaran

Kursus Rome Business School diajar dalam bahasa Inggeris dan mereka boleh dihadiri, berdasarkan keutamaan, sama ada On Campus atau Online, dengan pilihan berikut:

Bahasa arahan

Itali

Penuh waktu

Ceramah diadakan dari Isnin hingga Khamis.

Eksekutif

Ceramah diadakan pada hari Sabtu penuh.

Profesional

Ceramah diadakan pada hari Selasa atau Khamis dari 7 hingga 8.30 malam

Pembelajaran jarak jauh

Untuk pilihan ini, Rome Business School menggunakan platform dalam talian canggih, di mana anda dapat mengikuti ceramah dengan video dan audio penuh, berinteraksi secara real-time dalam audio dan video dengan guru dan peserta lain dan bekerjasama dan berkongsi dokumentasi

Di Rumah, Kursus juga boleh diambil secara dalaman - terus di syarikat, agensi, organisasi atau ibu pejabat profesional anda -.

Lokasi

Lokasi
  • Italy Online

    Italy Online, Itali

    Soalan