Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

pengenalan

Diperingkat tinggi oleh kebanyakan organisasi kedudukan dan dengan lebih daripada 80 program siswazah dalam bidang bergaji tinggi, dalam permintaan dan biasiswa, bantuan dan biasiswa yang tersedia, kami menjemput anda untuk melihat dengan lebih dekat RIT .

Jangan terpedaya dengan perkataan "teknologi" dalam nama kita. Di RIT, anda akan menemui universiti artis dan pereka di satu pihak dan saintis, jurutera dan pemimpin perniagaan di pihak yang lain - perlanggaran otak kanan dan otak kiri.

RIT memfokuskan kepada pembelajaran gunaan - pendekatan "hands-on" yang melibatkan aplikasi langsung kemahiran, teori dan model.

Kami menawarkan Pulangan Pelaburan (ROI) yang tinggi dari segi gaji permulaan dan pendapatan seumur hidup serta kepuasan kerja dan pertumbuhan peribadi.

Pilihan pengajian yang fleksibel termasuk program dalam talian dan keupayaan untuk bekerja dan belajar. Banyak program siswazah kami adalah kolaboratif dan antara disiplin, membolehkan anda mendapat manfaat daripada dan memanfaatkan kekuatan beberapa kolej kami. Co-op (pendidikan koperasi) adalah ciri khas RIT, dan pelajar siswazah mempunyai peluang pilihan untuk menghabiskan satu atau lebih semester bekerja dalam jawatan bergaji sepenuh masa yang berkaitan dengan program akademik mereka. Tuisyen tidak dikenakan semasa melakukan koperasi, dan ramai pelajar menggunakan pendapatan koperasi untuk membantu membiayai pendidikan mereka.

Pelajar Antarabangsa: Dengan salah satu senarai terbesar program siswazah yang diperakui OPT di mana-mana universiti AS, ditambah pula dengan reputasi kukuh kami di kalangan majikan AS, RIT adalah salah satu yang paling berjaya dalam menempatkan pelajar ke OPT.

Kami menawarkan program siswazah dalam bidang berikut:

 • Seni, Reka Bentuk dan Seni Bina
 • Perniagaan dan Pengurusan
 • Komunikasi dan Media Digital
 • Pengkomputeran dan Sains Maklumat
 • Kejuruteraan dan Teknologi Kejuruteraan
 • Kajian Alam Sekitar dan Kemampanan
 • Reka Bentuk dan Pembangunan Permainan
 • Profesion Kesihatan dan Sains Perubatan
 • Kemanusiaan, Sains Sosial, dan Pendidikan
 • Fotografi, Filem dan Animasi
 • Sains dan Matematik
 • Kajian Tidak Diisytiharkan dan Individu

Lebih banyak kelebihan RIT termasuk:

 • Persediaan kerjaya dan peluang kerja yang tiada tandingan termasuk program pendidikan koperasi yang terkenal di dunia yang membolehkan anda memperoleh pengalaman berharga dan pendedahan kepada bakal majikan serta memperoleh wang sambil tidak membayar tuisyen. Pelajar antarabangsa - RIT menawarkan 50+ program siswazah yang ditetapkan STEM untuk dipilih, kesemuanya layak untuk lanjutan OPT.
 • Pulangan Pelaburan Cemerlang - 94.3% daripada kelas siswazah terbaru kami bekerja dan purata gaji permulaan untuk kelas itu ialah $93,800.
 • Reputasi dan kedudukan yang kukuh - berada di kedudukan ke-105 dalam kalangan universiti "Kebangsaan" AS, ke-11 dalam kalangan program koperasi atau latihan amali sekolah terbaik dan ke-48 dalam kalangan sekolah "nilai terbaik" dalam kedudukan Berita AS terkini; Majalah Wang top-50 untuk menambah nilai; Morning Consult meletakkan RIT dalam sepertiga teratas universiti AS yang paling dipercayai.
 • Peluang sama rata untuk bantuan kewangan yang murah hati - tahun lepas kami menganugerahkan bantuan $40 juta kepada 2,800 pelajar siswazah AS dan Antarabangsa
 • Peluang penyelidikan yang meningkatkan kerjaya dengan pembiayaan dan sumber yang banyak.
 • Kampus selamat di lokasi Ideal di luar bandar yang berkembang maju, mudah diakses tetapi tidak terlalu besar - komuniti di mana kepelbagaian kaum dan pemikiran dihargai dan diraikan.
 • Fleksibiliti untuk bekerja dan belajar dan 8,000 pekerjaan pelajar di kampus tersedia setiap tahun.
 • Fakulti yang suka mengajar dan mentor anda dan saiz kelas kecil yang memudahkan pendidikan peribadi.
 • Kemudahan terkini di kampus yang diiktiraf untuk inovasi dan kemampanan.
 • Populasi pelajar yang pelbagai - 2,600 pelajar antarabangsa dari 100 negara dengan sumber dan sokongan untuk dipadankan.
 • 140,000 alumni yang mempunyai hubungan baik untuk membantu rangkaian anda.

Pelajar Antarabangsa: Dengan salah satu senarai terbesar program siswazah yang diperakui OPT di mana-mana universiti AS, ditambah pula dengan reputasi kukuh kami di kalangan majikan AS, RIT adalah salah satu yang paling berjaya dalam menempatkan pelajar ke OPT.

AYUH BERSAMA KAMI {{Diutamakan}}!

youtube.gif

Perangkaan

 • Pelajar antarabangsa:

  20%

 • 0
 • Nisbah pelajar kepada fakulti:

  13 kepada 1

Ciri-ciri Kampus

RIT mempunyai kemudahan yang serba lengkap dan canggih yang jarang dipadankan di kampus lain. Kami mempunyai alatan, teknologi dan ruang khusus yang akan meningkatkan dan menyokong pembelajaran anda. Teroka dan cemerlang dalam persekitaran yang kaya dengan peralatan, perisian, studio, makmal dan kemudahan terkini. Ia adalah tempat yang sesuai untuk membuat, berinovasi dan menemui. Princeton Review secara konsisten meletakkan RIT sebagai antara kampus yang paling berhubung di negara ini. Sama ada anda berada di dalam bilik darjah, makmal, dewan kediaman atau kawasan awam di kampus, kami menyediakan akses pengkomputeran percuma, terus, berkelajuan tinggi yang sukar untuk dikalahkan.

RIT adalah lebih daripada kemudahan akademiknya yang berkualiti tinggi; ia menawarkan banyak ruang mesra di kampus. Anda akan menemui lokasi yang meriah untuk aktiviti sosial dan intelektual di mana-mana sahaja anda melihat. Keindahan fizikal kampus datang daripada interaksi persekitaran semula jadi dan seperti taman dengan bangunan moden, ciri seni bina dan karya seni yang dipamerkan dengan jelas. Ruang yang selesa di seluruh kampus menawarkan tempat untuk berehat atau mengerjakan projek dan tugasan pasukan.

Di samping itu, komuniti kami yang terdiri daripada lebih 18,000 pelajar, fakulti dan kakitangan telah membuat komitmen untuk memajukan kemampanan dalam semua bidang—dalam program akademik dan inisiatif penyelidikan, dalam operasi kampus dan amalan penggunaan kami, dan dalam usaha untuk menggalakkan kelestarian sosial dalam keluarga RIT. Dengan menjadikan kampus lebih mesra alam dan dengan melibatkan diri serta mempelajari lebih lanjut tentang amalan lestari, kita boleh mengambil langkah sekarang untuk memastikan kampus, kawasan Rochester dan dunia yang lebih luas di mana kita tinggal akan menjadi lebih bersih, sihat dan lebih sesuai untuk didiami. esok daripada hari ini.

  Kemasukan

  Untuk layak memohon mana-mana program siswazah RIT, anda mesti memegang (atau menjangkakan) ijazah sarjana muda (atau setaraf) daripada universiti atau kolej yang diiktiraf. Pengalaman kerja tidak diperlukan.

  Memohon untuk RIT adalah cepat dan mudah. Permohonan dalam talian kami biasanya akan membawa anda 15-20 minit untuk dilengkapkan, dan anda boleh mula dan menyerahkan permohonan dalam talian anda dengan atau tanpa yuran permohonan dan dokumen sokongan yang diperlukan. Permohonan untuk semua program siswazah memerlukan penyerahan permohonan dalam talian dan dokumen sokongan berikut: Yuran permohonan $65, penyata peribadi, resume dan transkrip sarjana muda.

  Kebanyakan program memerlukan surat cadangan. Keperluan tambahan berbeza mengikut program dan mungkin termasuk sampel penulisan, portfolio atau peperiksaan kemasukan (GRE atau GMAT).

  Apabila anda memohon, anda mulakan dengan mencipta akaun portal PERCUMA. Dari portal kemasukan peribadi anda, anda boleh memulakan dan mengurus permohonan anda. Portal ini menyediakan senarai semak untuk membantu menentukan sebarang bahan tambahan yang anda perlukan untuk melengkapkan permohonan anda. Permohonan anda akan dihantar untuk semakan kepada Jawatankuasa Kemasukan setelah semua item yang diperlukan telah diserahkan.

  Keperluan Visa

  Pasukan kami berada di sini untuk membantu anda memahami langkah seterusnya untuk memohon visa pelajar anda. Untuk memohon visa pelajar, peraturan kerajaan AS memerlukan pelajar antarabangsa untuk menunjukkan bahawa mereka mempunyai sumber kewangan yang mencukupi untuk menampung kos tuisyen, yuran, bekalan dan perbelanjaan sara hidup untuk sekurang-kurangnya sembilan bulan pengajian sepenuh masa.

  Pelajar antarabangsa yang perlu memohon visa pelajar mesti menyerahkan kepada RIT penyata bank asal yang menunjukkan jumlah yang tersedia untuk pendidikan mereka.

  Biasiswa dan Pembiayaan

  RIT menganugerahkan lebih daripada $40 juta biasiswa merit dan bantuan kepada pelajar siswazah setiap tahun. Anugerah biasiswa berkisar antara 10% - 40% daripada tuisyen. Anugerah adalah berdasarkan kecemerlangan akademik pemohon. Banyak perkara dipertimbangkan semasa memberikan biasiswa - gred sarjana muda, markah ujian penempatan siswazah, dan penyelidikan serta pengalaman kerja anda semuanya menjadi faktor.

  Pembantu siswazah ditawarkan kepada pelajar siswazah matrikulasi sepenuh masa untuk berkhidmat sebagai pengajaran, penyelidikan atau pembantu pentadbiran. Pembantu Siswazah menerima upah (ditentukan oleh jabatan yang membuat pelantikan) sebagai pertukaran untuk kerja yang dilaksanakan. Ramai pembantu siswazah juga menerima pengampunan tuisyen (iaitu sokongan tuisyen) selain menerima upah untuk tugas pembantu.

  Pelajar siswazah boleh dianugerahkan kedua-dua biasiswa dan bantuan. Peluang pembiayaan ini adalah sama untuk pemohon AS dan antarabangsa.

  Koperasi Pilihan: pendidikan koperasi ialah tugasan kerja berbayar dengan syarikat dan organisasi di seluruh AS dan luar negara. Co-op membolehkan pelajar menghabiskan satu atau lebih semester bekerja dalam jawatan berbayar sepenuh masa yang berkaitan dengan program akademik mereka sebelum mereka menamatkan pengajian. Ramai pelajar menggunakan pendapatan koperasi untuk membantu membiayai pendidikan mereka. Pelajar tidak membayar tuisyen dan yuran semasa melakukan koperasi.

  Belajar Kerja: Pelajar siswazah yang belajar sepenuh masa boleh memohon untuk bekerja sambilan di kampus. RIT mempunyai lebih daripada 7,000 pekerjaan tersedia setiap tahun, dan pelajar biasanya bekerja 10 – 20 jam seminggu. Pelajar antarabangsa yang belajar dengan visa F-1 atau J-1 boleh bekerja sehingga 20 jam seminggu di kampus, dan 40 jam semasa tempoh rehat.

  Tarikh Akhir Permohonan Bergulir

  Kebanyakan program kami menawarkan semakan permohonan "rolling" - tiada tarikh akhir khusus untuk permohonan; permohonan akan diterima dan disemak sepanjang tahun.

  Kedudukan

  Laporan Berita & Dunia AS

  • Kedudukan ke-105 dalam kategori "Universiti Kebangsaan" (2023)
  • Diikat di tempat ke-11 dalam kalangan program koperasi atau latihan amali sekolah terbaik (2023)
  • Kedudukan ke-48 antara "sekolah nilai terbaik" (2023)
  • "sekolah paling inovatif" ke-41

  Kajian Princeton

  • Disenaraikan dalam edisi 2022 Kolej Nilai Terbaik: 200 Sekolah dengan ROI Luar Biasa untuk Pelaburan Tuisyen Anda
  • Disenaraikan dalam "388 Kolej Terbaik" 2022

  Majalah Wang - salah satu Kolej Terbaiknya (2023)

  Morning Consult - universiti ke-37 paling dipercayai (2022)

  Pengajian Tinggi Times

  • Kedudukan 155 di antara kolej AS dalam kedudukan The Wall Street Journal / Times Higher Education, meletakkan RIT antara 25 peratus kolej dan universiti teratas di negara ini.

  Program Pertukaran Pelajar dan Pelawat

  RIT telah disenaraikan di antara sekolah-sekolah terkemuka AS untuk pelajar antarabangsa untuk terlibat dalam pekerjaan pascasiswazah di kedua bidang STEM dan bukan STEM.

  Program Pelawat Pelajar dan Pertukaran menamakan RIT salah satu daripada 100 sekolah teratas dalam dua senarai yang berkaitan dengan latihan praktikal pilihan sebelum dan selepas tamat pengajian.

  Testimoni Pelajar

  English Language Requirements

  Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

  Syarat kemasukan ke program

  Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

  Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

  Lokasi

  • Rochester

   Rochester Institute of Technology Office of Graduate Enrollment Bausch & Lomb Center 58 Lomb Memorial Drive

   Soalan