Keystone logo
POLIMI Graduate School of Management

POLIMI Graduate School of Management

POLIMI Graduate School of Management

pengenalan

Di POLIMI Graduate School of Management , kami mencipta laluan bermakna untuk pemimpin perniagaan masa depan dan perniagaan yang akan mereka pimpin, berpandukan kepercayaan yang meluas bahawa kami mempunyai peranan penting dalam membentuk dunia yang lebih baik untuk semua.

Berpusat di Milan, pusat perniagaan utama Itali, sekolah kami telah diwujudkan lebih 40 tahun yang lalu sebagai MIP Politecnico di Milano dan hari ini ia merupakan sebuah Syarikat Consortia Limited bukan untuk keuntungan yang terdiri daripada Universiti dan sekumpulan syarikat terkemuka Itali dan multinasional.

Kami menawarkan lebih daripada 40 ijazah sarjana, termasuk MBA dan EMBA, dan katalog lebih 200 program terbuka, bersama-sama dengan latihan tersuai untuk syarikat. Kami terus berinovasi dan sistem pembelajaran digital kami membolehkan kami menyepadukan pengalaman pembelajaran yang diperibadikan dan berterusan dengan lancar ke dalam program kami dan telah meletakkan kami di kalangan kedudukan teratas MBA Dalam Talian di seluruh dunia. Sebagai sebahagian daripada Sekolah Pengurusan Politecnico di Milano, kami adalah antara beberapa sekolah bertauliah "Triple Crown" di seluruh dunia.

Dengan lebih 15,000 alumni dan 3,000 pelajar setiap tahun, kami adalah komuniti yang inovatif dan keusahawanan yang terdiri daripada pelbagai orang dan rakan kongsi. Kami melihat kuasa perhubungan sebagai sumber pengayaan, inovasi dan inspirasi yang berterusan, peribadi dan profesional.

Di POLIMI Graduate School of Management , kami mengambil serius tentang kemampanan dan terus berusaha ke arah masa depan yang lebih baik, lebih sedar, lebih saksama dan lebih inklusif. Pada tahun 2020 kami merupakan Sekolah Perniagaan Eropah pertama yang menjadi perniagaan diperakui B Corp.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

Lokasi

 • Milan

  Via Lambruschini 4C - Building 26/A, 20156, Milan

 • Milan

  Milan, Itali

  • Valbonne

   Rue Fedor Dostoïevski, 60, 06902, Valbonne

   Soalan