Keystone logo
Palm Beach Atlantic University

Palm Beach Atlantic University

Palm Beach Atlantic University

pengenalan

Terdapat tenaga, persekitaran dan komuniti di PBA tidak seperti kolej atau universiti lain di Amerika. Orang kita dipandu oleh nilai-nilai Kristian mereka. Tawaran akademik kami terbukti dan dihormati oleh majikan teratas dan institusi siswazah elit. Dan lokasi kami di tengah Pantai Palm Barat membawa peluang akademik, hiburan, rekreasi dan profesional yang tidak terbatas.

Program sarjana, siswazah dan profesional kami diberi peringkat dan dihormati. Program Frederick M. Supper Honours menawarkan peluang pembelajaran yang khas dan tinggi. Enam Pusat Kecemerlangan kami akan memperdalam pengetahuan dan kemahiran anda. Fakulti sarjana atasan kami akan mengenali anda, harapan dan impian anda. Semua ini menggabungkan untuk membentuk pengalaman akademik yang akan mempersiapkan anda untuk memimpin di peringkat tertinggi.

Pandangan dunia Kristian yang meresap ke kampus, komuniti dan budaya kita menambah dimensi unik untuk pengalaman pembelajaran PBA. Dari keberadaannya dalam kurikulum akademik, hingga kapel mingguan hingga pembelajaran layanan dan perjalanan misi, landasan berlandaskan iman ini akan membentuk pengalaman Anda dan mempersiapkan Anda dengan pandangan etika dan berprinsip yang sangat dihargai oleh majikan hari ini.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • West Palm Beach

    South Flagler Drive,901, 33401, West Palm Beach

    Soalan