Keystone logo
Pace University Online

Pace University Online

Pace University Online

pengenalan

Mengenai Pace Online

Pace University adalah sebuah universiti bebas yang komprehensif dengan kampus di New York City dan Westchester County. Hampir 13,000 pelajar didaftarkan dalam program ijazah sarjana muda dan sarjana dalam Sekolah Perniagaan Lubin, Dyson College of Arts and Sciences, Seidenberg School of Computer Science and Information Systems, School of Education, School of Law dan College of Health Profesion.

Komitmen Pace University terhadap Kualiti

Perkembangan dan peningkatan teknologi komputer dan Internet membolehkan Pace University memperluas makna "Opportunitas" moto dengan memberikan pendidikan dalam talian yang berkualiti tinggi kepada pelajar yang ingin atau memerlukan fleksibiliti pembelajaran jarak jauh. Universiti Provost membentuk dan melaksanakan falsafah dan dasar pendidikan Pace, dan komited untuk menyediakan pengalaman pendidikan berkualiti yang sama untuk semua pelajar Pace, sama ada mereka belajar dalam talian atau di tapak.

Sebagai sebahagian daripada komitmen ini, Pace Online menyediakan perkhidmatan yang komprehensif termasuk:

  • Sokongan untuk pelajar mengambil kursus dalam talian
  • Bengkel pensijilan selama seminggu untuk pengajar
  • Bengkel dan acara yang berterusan untuk pengajaran fakulti dalam talian

121556_people-woman-coffee-meeting.jpg

Kecemerlangan dalam Pembelajaran Dalam Talian

Program penyelesaian ijazah dalam talian telah dengan penuh semangat memandangkan komitmen Universiti terhadap kecemerlangan pembelajaran dalam talian-dan ia menunjukkan. Program ijazah Sarjana Muda kami telah disenaraikan dalam Program Online Terbaik dari US News

Semua fakulti disahkan dalam pendidikan dalam talian melalui Pusat Fakulti Universiti dan bekerjasama dengan kakitangan Pusat Fakulti untuk menyediakan kursus kursus dalam talian yang berkualiti dan substantif.

Sokongan Pelajar Terbaik dalam Kelas

Kakitangan nasihat khusus kami adalah pakar dalam membantu memastikan pelajar merasa selesa dalam persekitaran pembelajaran dalam talian dan menyokong usaha mereka untuk menyelesaikan ijazah sarjana mereka. Setiap pelajar dalam talian menerima penasihat peribadi yang akan menjadi rakan kongsi mereka sepanjang masa di Pace.

Pasukan penasihat kami membantu pelajar mendaftar setiap semester dan tersedia untuk memberikan apa-apa bantuan tambahan yang diperlukan oleh pelajar, sama ada untuk mengasah kemahiran pengurusan masa mereka atau menentukan kursus terbaik untuk diambil pada sebarang masa tertentu.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • New York

    1 Pace Plz, 10038, New York

    Soalan