Keystone logo
Ozarka College

Ozarka College

Ozarka College

pengenalan

Sejak dimulakan pada tahun 1975, Ozarka College telah mengubah kehidupan dan masyarakat di seluruh wilayah utara-tengah Arkansas.

Ozarka College adalah kolej teknikal yang komprehensif, yang menawarkan ijazah bersekutu, sijil teknikal, dan sijil kecekapan yang menyediakan pelajar untuk pindah ke kolej dan universiti empat tahun atau untuk masuk atau maju di tempat kerja. Selain itu, Kolej ini menawarkan pendidikan asas dewasa, pendidikan lanjutan, dan latihan khusus untuk perniagaan dan industri tempatan.

Sebagai salah satu daripada 50 kolej komuniti yang paling pesat berkembang dengan kurang daripada 2,500 pelajar di negara ini, Ozarka College berdedikasi untuk kejayaan pelajar dan mengekalkan nisbah pelajar-guru yang rendah dan perhatian peribadi dari tenaga pengajar yang mengambil berat tentang setiap pelajar.

Pendidikan di Ozarka sangat maju, dengan kelas tradisional siang dan malam yang tersedia di kampus utama di Melbourne dan lokasi di Ash Flat, Mammoth Spring, dan Mountain View untuk melayani kawasan perkhidmatannya di daerah Fulton, Izard, Sharp, dan Stone. Kolej ini juga menawarkan pelbagai kelas dalam talian yang memberikan fleksibiliti dalam penjadualan untuk pelajar dengan jadual kerja dan keluarga yang sibuk.

Ozarka College komited untuk misinya memberikan pengalaman yang mengubah hidup melalui pendidikan. Kami harap anda meluangkan masa untuk meneroka laman web ini dan mengetahui lebih lanjut mengenai peluang yang ada di Your Hometown College.

Lokasi

Lokasi
  • Melbourne

    College Drive,218, 72556, Melbourne

    Soalan