Keystone logo
© Nyenrode Business University
Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

pengenalan

Nyenrode Business University, satu-satunya universiti penyelidikan (peringkat) swasta di Belanda, diasaskan pada 1946 oleh pemimpin perniagaan terkemuka syarikat antarabangsa seperti Philips, AkZo Nobel dan Unilever. Dengan nilai teras Kepimpinan, Keusahawanan dan Kepemimpinan, Nyenrode membangunkan pemimpin dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan antarabangsa esok. Nyenrode menawarkan pendidikan akademik intensif serta program jangka pendek dan jangka panjang dalam bidang perniagaan, pengurusan, perakaunan, kawalan dan undang-undang fiskal di dua lokasi kampus, Amsterdam dan Breukelen.

Membina jambatan sejak 1946

Di Belanda, kami memahami kepentingan jambatan. Mereka menghubungkan dan menyatukan kita serta membolehkan perniagaan dan perdagangan. Beribu-ribu jambatan yang merentasi perairan Belanda dibina oleh usahawan yang gigih dan pelopor progresif. Pemimpin yang bertanggungjawab yang tahu bagaimana membina masa depan yang mampan.

Di Nyenrode Business Universiteit, kami telah mendidik pembina jambatan yang berdaya usaha selama lebih 70 tahun.

 • Orang yang berani berkembang.
 • Orang yang memahami teori dan amalan itu berjalan seiring.
 • Orang yang berhubung.

Kami percaya bahawa asas yang kukuh boleh mendorong semua orang ke tahap yang lebih tinggi. Yayasan ini boleh didapati di Nyenrode, di Amsterdam dan Breukelen. Kami menggabungkan teori akademik, perkaitan praktikal dan pembangunan peribadi, supaya anda boleh berusaha membina kerjaya yang berjaya.

Sama ada anda sedang mencari pertumbuhan peribadi atau profesional atau langkah seterusnya, pengetahuan generasi pembina jambatan boleh membantu anda dalam semua arah. Kami berada di sana untuk satu sama lain dan menganggap tanggungjawab kami untuk melatih pelajar dan peserta kami menjadi pemimpin yang waras dan bertimbang rasa.

tiang kita

 • Bersambung seumur hidup
 • Tempat di mana dunia berkumpul
 • Pembangunan peribadi untuk pemimpin yang bertanggungjawab

Amsterdam

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam terletak di blok bersejarah 'De Vijf Keizers' (The Five Emperors) di Keizersgracht di tengah-tengah bandar. Lokasi unik ini menggalakkan hubungan antara perniagaan dan akademik; menyumbang kepada cita-cita nasional dan antarabangsa kita.

Breukelen

Nyenrode Business Universiteit Breukelen terletak di ladang bersejarah yang mempunyai istana abad ke-13, di mana kami menekankan nilai hidup bersama, bekerjasama dan rangkaian untuk pembangunan pemimpin yang bertanggungjawab.

Den Haag

Nyenrode SPO terletak di tingkat 24 Pusat Dagangan Dunia di The Hague. SPO ialah jurulatih sektor pencen dan telah menjadi sebahagian daripada Nyenrode Business University sejak September 2022. Pejabat kami terletak di tengah-tengah Belanda yang membuat dasar, berdekatan dengan pelbagai kementerian, organisasi majikan dan pekerja.

Pendidikan

Kami menawarkan kursus akademik intensif serta program jangka panjang yang dipendekkan dalam bidang perniagaan, pengurusan, perakaunan, kawalan dan undang-undang fiskal. Ini juga merupakan bidang yang kami menjalankan penyelidikan akademik.

Lokasi

 • Amsterdam

  Keizersgracht 285, , Amsterdam

 • Breukelen

  Straatweg 25, 3621, Breukelen

  Soalan