Keystone logo
Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Ciri-ciri Kampus

Kehidupan di Kampus Universiti

Kehidupan di Kampus Universiti Neapolis adalah pengalaman unik yang banyak dinikmati oleh pelajar semasa pengajian mereka, ia membawa kepada pembinaan momen dan kenangan berharga yang kekal seumur hidup apabila penghuni pelajar berkembang dari segi akademik dan sosial. Universiti Neapolis komited untuk mewujudkan persekitaran yang selesa dan selamat dan telah mewujudkan komuniti universiti yang pelbagai, berbilang bahasa, berbilang budaya, yang menghormati dan meningkatkan pertukaran idea dan gaya hidup secara bebas.

Lokasi kampus universiti, pelbagai kemudahan, dan perkhidmatan mewujudkan persekitaran yang ideal untuk menggalakkan pengetahuan, kerja, dan kehidupan pelajar, membolehkan setiap pelajar memperkayakan pengalaman semasa pengajiannya.

Kampus ini terletak di tengah-tengah bandar dengan banyak kemudahan dalam jarak berjalan kaki, seperti perhentian bas, bank, pantai, bar & restoran, pusat membeli-belah dan kafe.
Terdapat laluan bas harian yang menghubungkan bandar dan menawarkan sambungan ke semua bandar dan lapangan terbang lain.

Kenapa Paphos

Gabungan sejarah masa lalu dengan dunia moden, iklim Mediterranean yang sederhana, pantai, keindahan semula jadi, pengangkutannya yang sangat baik ke bahagian luar serta bilangan perkhidmatan yang ditawarkannya menjadikan Paphos tempat yang ideal untuk belajar.

Salah satu kelebihan terbesar belajar di Universiti Neapolis Paphos ialah institut pendidikan yang terletak di tengah-tengah salah satu bandar tepi laut yang paling menarik di Eropah. Paphos mempunyai penduduk tetap kira-kira 77,800 penduduk.

 • Paphos sebuah bandar yang penuh dengan belia, mempunyai salah satu kadar tertinggi belia berumur 18-35 tahun, berbanding dengan bandar Cyprus yang lain.
 • Paphos sebuah bandar berbilang budaya Eropah moden yang mengalu-alukan orang dari seluruh dunia, tanpa mengira asal usul etnik, sosial atau agama.
 • Paphos Tapak Warisan Dunia UNESCO, sebagai persimpangan orang dan idea dengan tapak arkeologi untuk membuktikan perarakan tanpa henti selama 9000 tahun dalam sejarah dan budaya.
 • Paphos sebuah destinasi pelancongan antarabangsa, terima kasih kepada gabungan unik alam semula jadi, sejarah dan iklim Mediterranean yang sederhana. Penerbangan terus antara Paphos dengan bandar besar Yunani seperti Athens, Patra, Thessaloniki dan Chania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

  Lokasi

  • Paphos

   2 Danais Avenue 8042 Paphos Cyprus, , Paphos

  Soalan