Keystone logo
Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

pengenalan

Adakah anda mahu menjadi sebahagian daripada rangkaian yang pelbagai? Sertai pengalaman MSM !

Maastricht School of Management ( MSM ) ialah sebahagian daripada Maastricht University School of Business and Economics (SBE). SBE tergolong dalam kumpulan terpilih 1% institut pendidikan di seluruh dunia dengan akreditasi Triple Crown oleh badan akreditasi antarabangsa AACSB, EQUIS dan AMBA.

MSM menawarkan MBA, Sarjana Pengurusan dan program ijazah PhD Eksekutif, dan banyak kursus profesional dan eksekutif yang lebih pendek.

Dengan rekod prestasi yang berjaya selama 70 tahun dalam pendidikan pengurusan global, MSM telah membina rangkaian besar pelajar, alumni dan rakan kongsi di seluruh dunia.

Belajar dalam salah satu program pengurusan MSM bermakna anda akan berkongsi pengalaman belajar anda dengan rakan peserta dari banyak negara, latar belakang profesional dan bidang yang diminati. Menjadi sebahagian daripada komuniti yang pelbagai menawarkan anda peluang untuk meluaskan rangkaian antarabangsa anda dengan ketara dan belajar daripada rakan peserta anda dengan bertukar-tukar pengetahuan dan pengalaman.

Sepanjang pengalaman belajar anda, anda mendapat manfaat daripada pendekatan peribadi MSM dan tahap perkhidmatan yang tinggi. Fakulti dan kakitangan kami yang berdedikasi sangat komited untuk menyumbang kepada kejayaan akademik, profesional dan peribadi anda.

MSM alumni menduduki jawatan teratas dalam perniagaan, kerajaan dan akademik.

Melalui Pusat Pakar Ekonomi Baru Muncul (ECEE), MSM menyediakan pengukuhan kapasiti untuk pelbagai pelanggan berbeza di seluruh dunia. MSM juga menawarkan program tersuai global, disesuaikan sepenuhnya dengan keperluan organisasi pelanggan.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

Lokasi

Lokasi
  • Maastricht

    Tapijnkazerne 11, 6211 ME, Maastricht

    Soalan