Keystone logo
© Jens Lyngstad. TIBE
Molde University College - Specialized University in Logistics

Molde University College - Specialized University in Logistics

Molde University College - Specialized University in Logistics

pengenalan

Kolej Universiti Molde – Universiti Khusus dalam Logistik (MUC) terletak di bandar pantai Molde dan Kristiansund, di pantai barat laut Norway. Ditubuhkan pada tahun 1994 dengan komitmen terhadap kecemerlangan dalam pendidikan dan penyelidikan, MUC menawarkan pelbagai program akademik merentasi pelbagai disiplin. Kami menawarkan program pengajian di peringkat sarjana dan siswazah dalam Logistik, Ekonomi dan Pentadbiran, IT, Pengurusan Sukan, Sains Sosial dan Sains Kesihatan. Badan pelajar kami terdiri daripada 3800 pelajar dan 280 kakitangan yang dianjurkan di Fakulti Logistik, Fakulti Pentadbiran Perniagaan dan Sains Sosial, dan Fakulti Sains Kesihatan dan Penjagaan Sosial. Kolej Universiti Molde memberi penekanan yang kuat terhadap penyelidikan dan terlibat secara aktif dalam menyumbang kepada pelbagai bidang. Fakulti terdiri daripada profesional berpengalaman dan berdedikasi yang bukan sahaja pakar dalam bidang masing-masing tetapi juga mentor yang komited, membimbing pelajar ke arah kejayaan akademik dan pertumbuhan peribadi.

Sebab yang baik untuk belajar di Kolej Universiti Molde

HiMolde melatih orang yang bekerja berasaskan pengetahuan dengan peningkatan kualiti, inovasi dan penciptaan nilai yang mampan dengan majikan masa depan mereka. Kami menekankan hubungan antara penyelidikan dan pendidikan, dan memberi peluang kepada pelajar untuk mengambil bahagian secara aktif dalam projek penyelidikan.

Pelajar di HiMolde mendapat

  • Pengajaran yang pelbagai, menarik dan berkesan
  • Pedagogi yang fleksibel dan persekitaran pembelajaran yang merangsang
  • Fokus pada kemampanan dan inovasi dalam amalan dalam interaksi dengan masyarakat di sekeliling kita
  • Pilihan pengajian yang fleksibel dengan penempatan dan amalan
  • Kecekapan untuk kehidupan bekerja dalam peralihan
  • Peluang baik untuk pertukaran antarabangsa

Kemasukan

Kemasukan pengajian di Kolej Universiti Molde dipohon melalui Samordna opptak atau Soknadweb. Pada halaman ini, anda akan menemui maklumat berguna tentang cara meneruskan permohonan, dan maklumat lain untuk mereka yang ingin masuk ke pendidikan tinggi.

Sarjana Muda dan pengajian tahun

Di sini anda akan mendapat maklumat umum tentang kemasukan ke pengajian sarjana muda dan tahun kami

Sarjana dan pendidikan lanjutan

Di sini anda akan mendapat maklumat umum tentang kemasukan ke kursus sarjana dan pendidikan lanjutan kami

Lokasi

  • Molde

    Britvegen, 2, 6410, Molde

Soalan