Keystone logo
Metropolitan State University Saint Paul

Metropolitan State University Saint Paul

Metropolitan State University Saint Paul

pengenalan

Sejarah dan misi Negara Metropolitan

Sejak tahun 1971, Universiti Negeri Metropolitan telah komited untuk memenuhi keperluan pendidikan tinggi penduduk Minneapolis – Saint Paul. Kami adalah universiti yang terakreditasi dan komprehensif dan ahli sistem pendidikan tinggi Negeri Minnesota.

Penyataan misi universiti

Metropolitan State University adalah universiti bandar yang komprehensif yang komited untuk memenuhi keperluan pendidikan tinggi di Bandar Berkembar dan penduduk metropolitan yang lebih besar.

Universiti ini akan menyediakan pendidikan seni liberal, profesional, dan siswazah berkualiti tinggi yang dapat diakses kepada warganegara dan komuniti kawasan metropolitan, dengan penekanan berterusan pada kumpulan yang tidak terlayani, termasuk orang dewasa dan masyarakat warna.

Dalam konteks pembelajaran sepanjang hayat, universiti akan membina reputasi nasionalnya untuk program berpusatkan pelajar yang inovatif yang membolehkan pelajar dari pelbagai latar belakang mencapai matlamat pendidikan mereka.

Universiti ini komited untuk mencapai kecemerlangan akademik dan perkongsian masyarakat melalui kurikulum, pengajaran, biasiswa dan perkhidmatan yang dirancang untuk menyokong misi bandar.

Penyataan visi universiti

Metropolitan State University, anggota Minnesota State College dan University System, akan menjadi universiti sistem awam, awam, komprehensif di kawasan metropolitan Twin Cities dan akan menyediakan program dan perkhidmatan pendidikan berkualiti tinggi dan berpatutan dalam persekitaran berpusatkan pelajar .

Fakulti, kakitangan dan pelajar Metropolitan State akan mencerminkan kepelbagaian kawasan yang kaya, membina komuniti pembelajaran yang kompeten dan anti-perkauman dan menunjukkan komitmen yang tidak berbelah bagi terhadap keterlibatan sivik.

Nilai universiti

Kecemerlangan

Pendidikan anda harus menjadi yang terbaik. Kerana anda bukan hanya melabur wang, anda meluangkan masa dan semangat. Oleh itu, kami menjadikannya keutamaan untuk memberikan pengalaman pendidikan yang inovatif dan berkualiti tinggi dari tenaga pengajar yang pakar dalam bidangnya. Kami tidak hanya membantu anda memperoleh ijazah. Kami akan membantu anda mempersiapkan masa depan anda.

Pertunangan

Kami terlibat dalam komuniti kami dan mengambil peranan aktif dalam kejayaannya. Kami bekerjasama dengan perniagaan dan organisasi kawasan untuk memberi pengalaman belajar kepada pelajar kami di dunia nyata. Dan kami menawarkan diri sebagai sumber kepada kumpulan tempatan yang berusaha meningkatkan komuniti tempatan kami.

Kepelbagaian dan kemasukan

Kami meraikan dan merangkumi semua suara dalam usaha mendapatkan pendidikan tinggi yang berkualiti. Kami menghargai semua bentuk kepelbagaian, tidak kira etnik, keagamaan atau keutamaan seksual, tahap pendapatan, gaya pembelajaran atau bidang tumpuan akademik. Semua dialu-alukan. Semua dihargai.

Iklim terbuka dan penuh hormat

Pelajar belajar dengan lebih baik dalam persekitaran yang selamat, terbuka dan hormat. Anda akan menjumpainya di sini. Kami mendorong pelajar dan fakulti untuk terlibat dalam perbualan yang bermakna yang merangkumi sudut pandangan dan perspektif yang berbeza. Ini memberikan pengalaman yang kaya dan model komunikasi yang sihat yang dapat diambil oleh pelajar dalam kerjaya mereka.

Integriti

Integriti bukan jalan sehala. Sejauh yang kita harapkan pelajar kita melakukan diri mereka dengan jujur, beretika, kita juga menuntut perkara yang sama dari diri kita sendiri. Kami telus dalam cara kami beroperasi. Kami memastikan bahawa semua suara didengar. Dan kami bertanggungjawab atas tindakan kami. Anda tidak layak tidak kurang.

Lokasi

Lokasi
  • Saint Paul

    East 7th Street,700, 55106, Saint Paul

    Soalan