Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

pengenalan

Bersedia untuk membentuk masa depan anda? Tiada tempat yang lebih baik untuk bermula.

MCPHS ialah universiti swasta, bukan untung, tertumpu kepada penjagaan kesihatan dengan spektrum penuh program penjagaan kesihatan. Sebagai sebuah institusi pengajaran, kami sangat berminat dengan pelajar kami, dan mereka juga bersemangat untuk memajukan kerjaya dalam industri yang penting. Walaupun hampir mustahil untuk meletakkan harga untuk membina kehidupan anda mengikut minat anda, kami fikir anda akan mendapati bahawa MCPHS ialah nilai yang luar biasa dan menyeluruh untuk apa yang anda peroleh sebagai balasan.

Misi

MCPHS menyediakan graduan untuk memajukan kesihatan di seluruh dunia melalui kecemerlangan, inovasi, dan kerjasama dalam pengajaran, amalan, biasiswa, dan penyelidikan serta untuk mengubah komuniti yang akan mereka berkhidmat.

Visi

MCPHS ialah inovator dalam pendidikan kesihatan dan profesional yang menyediakan generasi masa depan pemimpin global dan mempromosikan sistem untuk meningkatkan kesihatan orang ramai.

 • Kejayaan pelajar: Graduan kami bersedia untuk mencapai tahap kejayaan yang tinggi, dalam kerjaya pilihan mereka dan dalam kehidupan.
 • Pengalaman pelajar: Pelajar kami adalah peserta aktif dalam pembelajaran mereka, menikmati rasa perhubungan yang kuat dengan komuniti Universiti, dan berasa diberi kuasa untuk memenuhi matlamat peribadi dan profesional mereka.
 • Kejayaan fakulti dan kakitangan: Fakulti dan kakitangan kami diiktiraf sebagai pemimpin dalam pendidikan tinggi kerana usaha berterusan mereka untuk berkembang secara profesional dan bekerjasama sebagai komuniti.
 • Infrastruktur dan teknologi: Persekitaran intelektual, fizikal dan digital kami mengundang penglibatan, memajukan pembelajaran, menerima inovasi, menggalakkan kerjasama dan menyokong kualiti dalam semua yang kami lakukan.

Perangkaan

MCPHS berdedikasi untuk kejayaan setiap pelajar.

Pelajar di MCPHS memberi tumpuan dan didorong secara profesional, dan mewakili hampir setiap negeri di AS dan berpuluh-puluh negara asing. MCPHS bukan sahaja menikmati kepelbagaian yang kaya dalam badan pelajar kami tetapi juga menawarkan kepelbagaian yang kaya dengan program penjagaan kesihatan, selari dengan pendekatan pasukan antara disiplin dalam institusi penjagaan kesihatan moden.

 • 80% pelajar kembali selepas tahun pertama mereka.
 • 72% pelajar lulus dalam 6 tahun.
 • 100+ Program yang ditawarkan di seluruh tiga kampus kami dan dalam talian, semuanya direka untuk menyediakan generasi peneraju penjagaan kesihatan yang akan datang.

Pelajar mendapat pengalaman di beberapa institusi penjagaan kesihatan terbaik di dunia.

Pelajar kami mempunyai akses kepada latihan amali, penempatan klinikal dan peluang penyelidikan yang paling dicari di halaman belakang rumah kami sendiri. Daripada hospital terkemuka di pusat Massachusetts dan New Hampshire hingga ke Kawasan Perubatan dan Akademik Longwood bertaraf dunia di Boston, pelajar kami memperoleh pengalaman dunia sebenar yang berharga dalam institusi, termasuk hospital pediatrik #1 di negara ini dan rawatan kanser peringkat teratas New England pusat, untuk menamakan beberapa.

 • 7,500 Purata bilangan pembukaan pekerjaan di kalangan institusi di Kawasan Perubatan & Akademik Longwood setiap tahun.
 • 5 klinik dan pusat di tapak tempat pelajar memperoleh pengalaman langsung dengan pesakit sebenar.
 • 22,643 Pesakit dilihat oleh pelajar Pengamal Jururawat Keluarga kami di Manchester, Worcester, dan program dalam talian dalam satu tahun akademik.

Sebagai sebuah institusi pengajaran, fakulti kami memberi tumpuan kepada pelajar kami.

Tidak seperti institusi penyelidikan, fakulti kami tertumpu pada satu perkara: pengajaran. Fakulti sepenuh masa kami yang terkenal ialah felo akademi kebangsaan dan pernah berkhidmat sebagai presiden persatuan profesional kebangsaan. Mereka ialah editor jurnal perubatan, penyiasat projek penyelidikan yang dibiayai oleh persekutuan dan pemimpin perniagaan. Di atas semua itu, mereka adalah mentor kepada pelajar kami, sangat tersedia dan menyokong.

 • 826 ahli Fakulti di MCPHS.
 • 90% ahli fakulti sepenuh masa dengan ijazah terminal.
 • 13:1 Nisbah pelajar kepada fakulti.

Meningkatkan pengalaman pelajar dengan komuniti yang bertenaga.

Bukan kebetulan bahawa MCPHS terletak di Boston, Worcester dan Manchester. Lokasi ini memberikan pelajar kami akses kepada beberapa institusi penjagaan kesihatan yang paling berprestij di New England. Tambahan pula, kampus kami dipenuhi dengan aktiviti pelajar. Dengan peluang ekstrakurikuler dan kolaboratif yang sedia untuk diambil, pelajar kami boleh memanfaatkan sepenuhnya pengalaman universiti mereka.

 • 100+ Kelab, organisasi dan sukan intramural tersedia untuk pelajar kami.
 • 35,000+ pelajar kolej tinggal di bandar Worcester, MA yang meriah.
 • 30+ organisasi dan kelab profesional tersedia di kampus Manchester, NH kami.

  Ciri-ciri Kampus

  Berkawan. Buat sambungan. Melakukan perubahan.

  Di MCPHS, anda boleh menjalin hubungan segera dengan pelajar dan kakitangan lain yang meminati penjagaan kesihatan seperti anda. Itulah indahnya berada dalam komuniti yang benar-benar berdedikasi untuk sains kesihatan. Terlibat dalam banyak kelab dan organisasi, sukan intramural, acara kebudayaan kampus dan banyak perkara yang ditawarkan di luar pintu kami. Dan manfaatkan pengalaman anda sepenuhnya di MCPHS.

  Boston, Massachusetts

  Rasai tenaga di hab penjagaan kesihatan.

  Walaupun kami adalah institusi pengajian tinggi tertua di Boston, kampus kami adalah definisi inovasi moden. Terletak di Kawasan Perubatan dan Akademik Longwood yang terkenal di dunia, segala yang Boston tawarkan ada di depan pintu kami. Tetapan dinamik ini menyediakan pelajar peluang untuk pengalaman akademik dan klinikal di beberapa institusi perubatan dan penyelidikan yang paling berprestij di dunia.

  Worcester, Massachusetts

  Tinggal dan belajar di pusat bandar peluang. Terletak 40 batu di barat Boston di tengah Massachusetts, Worcester ialah pusat penjagaan kesihatan dan pendidikan. Bandar kedua terbesar di New England ini menempatkan lebih 30,000 pelajar, lima belas institusi pengajian tinggi, berpuluh-puluh klinik dan beberapa hospital utama. Di kampus pusat bandar kami yang meriah, anda akan menyertai kumpulan profesional yang berdedikasi yang pelbagai bekerja untuk meningkatkan kerjaya semasa mereka atau memulakan kerjaya baharu.

  Manchester, New Hampshire

  Berjaya dalam komuniti yang rapat. Hanya kira-kira 50 batu dari Boston, kampus Manchester kami terletak betul-betul di pusat bandar. Ia menawarkan kombinasi hebat kemudahan moden dan populasi pelajar yang bertenaga, bersama-sama dengan kebolehurusan bandar New England yang lebih kecil. Nikmati suasana santai, kedai, restoran, seni bina bersejarah dan daya tarikan New England yang klasik.

   Biasiswa dan Pembiayaan

   Biasiswa Kelebihan MCPHS

   Berjaya melengkapkan mana-mana ijazah MCPHS sepenuh masa dan anda layak mendapat biasiswa tuisyen 50% ke arah salah satu daripada enam ijazah sarjana dalam talian sambilan—termasuk MBA dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan!

   Oleh kerana kami serius tentang keperluan pendidikan, profesional dan kewangan pelajar kami, kami membuat pelaburan yang besar dalam pembangunan akademik mereka yang berterusan. Kami akan memberikan mana-mana pelajar MCPHS yang berjaya menamatkan mana-mana ijazah MCPHS sepenuh masa dengan biasiswa tuisyen ke arah salah satu daripada enam program sarjana dalam talian sambilan berikut:

   • MBA dalam Pengurusan Kesihatan
   • Sarjana Kesihatan Awam
   • Sarjana Sains dalam Hal Ehwal Kawal Selia dan Polisi Kesihatan
   • Sarjana Sains Kesihatan
   • Sarjana Sains dalam Penyelidikan Klinikal
   • Sarjana Sains dalam Pengurusan Klinikal

   Biasiswa Kelebihan MCPHS bukan sahaja meringankan beban kewangan untuk memperoleh ijazah kedua atau lanjutan tetapi juga meletakkan anda di landasan pantas untuk berjaya dalam pelbagai bidang penjagaan kesihatan. Pendekatan berasaskan pasukan antara disiplin kami direka untuk mengembangkan kemungkinan pendidikan anda dan peluang profesional anda.

   Kedudukan

   Universiti #1 di AS untuk Kuasa Pendapatan

   Kedudukan Wall Street Journal/Times Higher Education College untuk 2018 meletakkan graduan MCPHS di atas.

   Penilaian Kredit Kewangan Standard and Poor's (S&P) AA

   MCPHS menerima penarafan teratas dalam kekuatan dan kestabilan kewangan daripada Standard and Poor's (S&P).

   #4 Kolej Paling Transformatif di AS

   Dalam senarai Kolej Paling Transformatif 2020 Majalah Wang, MCPHS menduduki tempat keempat di negara ini.

   English Language Requirements

   Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

   Lokasi

   • Boston

    179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

    • Worcester

     19 Foster St., 01608, Worcester

     • Manchester

      1260 Elm St., 03101, Manchester

      Soalan