Keystone logo
MacEwan University

MacEwan University

MacEwan University

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1971, MacEwan University memberikan arahan yang berfokus kepada pelajar dalam suasana yang hangat dan menyokong. Kami memberi tumpuan kepada pengajaran, jadi pelajar kami dapat memberi tumpuan kepada pembelajaran.

Menawarkan lebih daripada 65 program, universiti ini menyediakan pendidikan transformatif dalam persekitaran pembelajaran kolaboratif dan sokongan. Kreativiti berkembang di sini melalui penyelidikan dan inovasi yang melibatkan pelajar, fakulti, dan masyarakat.

Kepuasan pelajar

MacEwan University mempunyai fokus yang disengajakan untuk mengajar dan sebagai hasilnya, telah mendapat markah yang sangat baik dalam Laporan Universiti Kanada Globe and Mail. Dalam Laporan 2014, pelajar kami memberi kami markah tertinggi - memberi kami gred "A +" untuk gaya pengajaran instruktor kami dan saiz kelas kami, bersama dengan gred "A" untuk kualiti pengajaran dan interaksi pelajar-fakulti kami.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Edmonton

    104 Avenue Northwest,10700, T5J 4S2, Edmonton

    Program

    Soalan