Keystone logo
Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

pengenalan

Loma Linda University School of Public Health mempersiapkan para pelajarnya untuk memberi penghargaan kepada kerjaya kesihatan awam dalam sistem penjagaan kesihatan yang semakin berubah. Kami menawarkan 12 program ijazah kesihatan awam di peringkat sarjana dan kedoktoran. Sekolah Kesihatan Awam juga menawarkan ijazah MPH dan DrPH secara dalam talian.

Kami mencipta pengalaman belajar untuk setiap generasi. Kami menerjemahkan penemuan ilmiah ke dalam tindakan, meningkatkan kesihatan, menyebarkan harapan, dan mempromosikan keutuhan tetangga kami kepada anda.

Kami berkembang di bawah mentaliti kreativiti dan penerokaan pemikiran yang berterusan. Kami menegaskan bahawa untuk menjadikan kesihatan awam berjaya, dan kita mesti bekerja di semua disiplin ilmu. Inovasi yang bertanggungjawab memerlukan fleksibiliti dan penilaian. Ini memastikan pertumbuhan dan menentukan kesan idea baru. Kami bersedia mengambil risiko yang dikira dan terus memajukan idea terbaik kami ke hadapan. Di setiap peringkat operasi kami, kami berusaha untuk meningkatkan bagaimana pelajar kami mendaftar ke kelas untuk menentukan kawasan kajian baru. Sesungguhnya, inovasi kita adalah salah satu cara untuk terus relevan.

Lokasi

  • Loma Linda

    Circle Drive,24951, 92354, Loma Linda

    Soalan