Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

pengenalan

Di LIBF, kami merapatkan jurang antara pendidikan yang penuh dengan warisan dan keperluan dinamik dunia digital hari ini, melalui kursus gabungan dan dalam talian kami yang inovatif. Dengan lebih 140 tahun pengalaman, kami mempelopori pendidikan fleksibel yang meletakkan anda di hadapan.

Kursus kami memperkasakan anda untuk mengemudi laluan kerjaya pilihan anda dengan yakin, dengan meningkatkan pengetahuan anda dan menyediakan alat dan kemahiran untuk berjaya. Sama ada anda seorang profesional berpengalaman yang mencari fleksibiliti untuk menyepadukan pengajian anda ke dalam jadual yang sibuk, pelajar lepasan sekolah teruja untuk melibatkan diri dalam kursus gabungan kami di kampus London kami yang meriah, atau anda hanya ingin menyambung dan belajar melalui talian kami program, LIBF membuka pintu kepada kemungkinan yang tidak berkesudahan.

Sertai kami di LIBF, di mana kami percaya dalam memupuk minda keusahawanan yang berani, menggalakkan pemikiran inovatif, dan membantu pemimpin masa depan mengambil langkah seterusnya hari ini.

Apa itu pembelajaran jarak jauh?

Pembelajaran jarak jauh membolehkan pelajar antarabangsa dan berpangkalan di UK untuk belajar untuk ijazah LIBF secara fleksibel dan dalam talian. Belajar mengikut kadar anda sendiri membolehkan anda menggabungkan pengajian anda dengan pekerjaan sepenuh masa atau komitmen lain.

Mengapa belajar di LIBF?

Kami mempunyai reputasi untuk pengajaran cemerlang yang memenuhi keperluan praktikal. Apabila anda belajar dengan kami, anda akan belajar daripada ahli akademik yang menikmati kerjaya yang berjaya – pemimpin industri yang akan berkongsi pengalaman mereka dengan anda untuk memperkayakan pembelajaran anda. Dan apabila anda menyertai LIBF, anda menyertai komuniti profesional dan alumni global. Rangkaian ini boleh membantu menyokong anda pada mana-mana peringkat kerjaya anda. LIBF ialah penyedia pendidikan tinggi berdaftar dengan Pejabat untuk Pelajar.

Apakah sejarah LIBF?

Pada tahun 1879, LIBF diasaskan berdasarkan visi sekumpulan kecil profesional perbankan yang mengiktiraf kepentingan akreditasi profesional untuk individu dalam industri. Inisiatif mereka meletakkan asas bagi Institut Jurubank pertama di England dan Wales yang kemudiannya menjadi LIBF.

Hari ini, LIBF menyediakan pelajar di seluruh dunia dengan semua yang mereka perlukan untuk belajar secara fleksibel dalam talian, di mana-mana, atau diadun dari kampus London kami, dan merupakan satu-satunya badan profesional di dunia yang mempunyai kuasa penganugerahan ijazah yang diajar. Kami mempunyai komuniti global pelajar dan alumni yang merangkumi lebih 130 negara.

Kursus pembelajaran jarak jauh LIBF

Kami menawarkan lapan belas kursus pembelajaran jarak jauh dalam talian – lapan di peringkat sarjana muda, sembilan sarjana dan MBA. Yuran dibahagikan mengikut tempoh pengajian yang anda pilih dan adalah sama secara keseluruhan sama ada anda belajar sepenuh masa atau separuh masa.

Kursus sarjana muda dalam talian

Jumlah kos kursus sarjana dalam talian kami ialah £20,805 (atau £6,935 setahun, sepenuh masa).

 • BSc (Hons) Kecerdasan Buatan
 • BSc (Hons) Sistem Maklumat Perniagaan
 • Pengurusan Perniagaan BSc (Kepujian)
 • Sains Komputer BSc (Kepujian)
 • BSc (Kepujian) Keselamatan Siber
 • Sains Data BSc (Kepujian)
 • Pengurusan Antarabangsa BSc (Kepujian)
 • BSc (Hons) Pembangunan Perisian

Kursus lepasan ijazah dalam talian

Jumlah kos kursus pascasiswazah dalam talian kami ialah £9,750, atau £10,250 untuk kursus MBA dalam talian.

 • Kecerdasan Buatan MSc
 • Kecerdasan Perniagaan MSc
 • Sains Komputer MSc
 • Keselamatan Siber MSc
 • Pengurusan Data MSc
 • Sains Data MSc
 • MSc Kewangan dan Perakaunan
 • Pengurusan Antarabangsa MSc
 • Pengurusan MSc (dengan kepakaran)
 • MBA

Tempoh kursus

Pelajar boleh mengikuti kursus pembelajaran jarak jauh kami secara sepenuh atau separuh masa.

Walaupun tempoh pengajian untuk ijazah sarjana muda adalah tiga tahun, terdapat dua pilihan sambilan fleksibel yang berlangsung sama ada empat atau enam tahun. Begitu juga, tempoh pengajian sepenuh masa untuk ijazah sarjana dan MBA kami ialah 12 bulan, tetapi anda boleh mengambilnya secara sambilan selama 18 bulan atau dua tahun.

Kursus pembelajaran campuran LIBF

Kami menawarkan sepuluh kursus pembelajaran campuran sepenuh masa – enam di peringkat sarjana muda, tiga sarjana dan MBA.

Kursus sarjana muda gabungan

Jumlah kos kursus sarjana muda campuran kami ialah £24,975 (atau £8,325 setahun, sepenuh masa).

 • BSc (Hons) Kecerdasan Buatan
 • BSc (Hons) Sistem Maklumat Perniagaan
 • Pengurusan Perniagaan BSc (Kepujian)
 • Sains Komputer BSc (Kepujian)
 • BSc (Kepujian) Keselamatan Siber
 • Pengurusan Antarabangsa BSc (Kepujian)

Kursus pascasiswazah gabungan

Jumlah kos kursus pascasiswazah dalam talian kami (termasuk kursus MBA campuran kami) ialah £11,700.

 • Sains Komputer MSc
 • Sains Data MSc
 • Pengurusan Antarabangsa MSc
 • MBA

Tempoh kursus

Pelajar boleh mengikuti kursus pembelajaran campuran kami secara sepenuh masa.

Tempoh pengajian untuk ijazah sarjana muda campuran adalah tiga tahun. Tempoh pengajian untuk ijazah sarjana dan MBA gabungan kami ialah 12 bulan.

Prospek kerjaya

Kursus kami melengkapkan pelajar kami dengan set kemahiran luas yang mereka perlukan untuk kerjaya dalam perniagaan, pengurusan dan teknologi. Ramai pelajar kami meneruskan skim pelatih siswazah atau menyertai salah satu firma perakaunan dan perundingan 'Empat Besar' (PwC, KPMG, EY dan Deloitte). Pelajar yang matang mendapati kemahiran dan kelayakan baharu mereka membuka peluang kerjaya baharu atau membolehkan mereka mengambil usaha perniagaan mereka sendiri ke peringkat seterusnya.

Perkhidmatan untuk pelajar dan graduan

Di LIBF, kami percaya dalam menyediakan sokongan berterusan kepada pelajar kami. Malah sebelum anda menyertai kami, kakitangan sokongan kami akan bersedia untuk membantu anda dengan permohonan anda, pendaftaran dan proses pentadbiran yang lain.

Jika anda memerlukan khidmat nasihat tentang mengurus pengajian anda dan persediaan menghadapi peperiksaan, anda boleh berbincang dengan penasihat pengajian peribadi anda pada bila-bila masa. Dan pasukan Kerjaya dan Kebolehkerjaan kami akan terus menasihati pelajar sehingga tiga tahun selepas anda menamatkan pengajian.

Biasiswa dan Pembiayaan

Setiap pencapaian besar bermula dengan langkah kecil. Biasiswa dan Dana Kesusahan kami bertujuan untuk meringankan beban kewangan dan meningkatkan keyakinan anda semasa anda mencapai matlamat anda. Bantuan kewangan ini direka untuk menjadikan pendidikan lebih mudah diakses dan memberi manfaat kepada kedua-dua pelajar sarjana muda dan pascasiswazah UK.

Dana Kesukaran Sarjana Muda UK

Dana Kesukaran kami untuk pelajar sarjana UK bertujuan untuk menjadikan pendidikan lebih berpatutan dan mudah diakses, mengurangkan tekanan kewangan supaya anda boleh menumpukan perhatian pada pengajian anda. Dana ini tersedia dua kali sepanjang tahun akademik. Pelajar sarjana muda semasa akan dimaklumkan apabila tempoh permohonan dibuka, dan peruntukan dana akan ditentukan oleh Jawatankuasa Biasiswa, Dermasiswa dan Hadiah.

Untuk memohon bantuan daripada Dana Kesusahan kami, anda perlu:

- Bermastautin di UK

- Mendaftar dalam salah satu kursus sarjana muda dalam talian kami

- Mengalami masalah kewangan yang menjejaskan pengajian anda.

Apply in any of our online degree courses by May 31, 2024, and use the offer code MAY500 to receive £500 off your tuition fees, plus a free iPad to aid your studies.

Lokasi

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Soalan