Keystone logo
Les Roches

Les Roches

Les Roches

pengenalan

Apa yang seterusnya: Kehidupan selepas MBA dalam Pengurusan Hospitaliti04-Okt-21, Isnin, 13:00 - 14:00 CESTApa yang seterusnya: Kehidupan selepas PGD dalam Pengurusan Hospitaliti05-Okt-21, Selasa, 13:00 - 14:00 CESTKehidupan selepas Master dalam Pemasaran dan Pengurusan untuk Pelancongan Mewah06-Okt-21, Rabu, 13:00 - 14:00 CESTKehidupan selepas Master Eksekutif dalam Pengurusan Hotel Antarabangsa07-Okt-21, Khamis, 13:00 - 14:00 CESTKehidupan selepas Master dalam Pengurusan Hotel Antarabangsa08-Okt-21, Jumaat, 13:00 - 14:00 CESTHari terbuka maya - program UG15-Okt-21, Jumaat, 13:00 - 14:30 CESTHari terbuka maya - program PG22-Okt-21, Jumaat, 13:00 - 14:30 CEST

Siapa kita, apa yang kita lakukan

Tiga kampus antarabangsa, lebih dari seratus kewarganegaraan belajar dengan kami - apabila kami mengatakan "Pendidikan Perhotelan Global" kami sangat bermaksud.

Sama ada anda sedang mencari program sarjana atau siswazah, Les Roches memberikan ketegasan akademik dengan sentuhan inovasi dan keusahawanan.

Kampus kami adalah persekitaran yang kompak dan penuh perhatian, sementara komitmen kami terhadap pembelajaran ala Swiss, gaya langsung dan kelas kecil bermaksud anda memanfaatkan setiap minit waktu belajar anda.

Dan apabila anda lulus, anda akan mendapat permintaan: 94% pelajar yang mencari kerjaya kami mempunyai satu atau lebih tawaran pekerjaan setelah tamat pengajian.

Les Roches komited untuk mempersiapkan pelajar kami untuk kerjaya teratas dalam industri perhotelan global.

Visi

Pemimpin Berwawasan dalam Pendidikan Perhotelan Global, tanpa takut membentuk dunia esok.

Misi

Memangkin komuniti pembelajaran kosmopolitan untuk mengembangkan pemimpin masa depan di sektor perhotelan global, dengan kemampuan dan keyakinan untuk membentuk masa depan yang lestari

Ciri-ciri Kampus

Kampus Crans-Montana

Terletak di Pegunungan Alpen Swiss yang indah, dekat dengan pusat peranginan ski Crans-Montana yang terkenal di dunia, kampus utama kami menggabungkan tradisi dengan inovasi mutakhir.

Les Roches Crans–Montana ialah persekitaran pendidikan hospitaliti yang canggih.

Anda boleh menggunakan kemudahan pembelajaran praktikal kami sepenuhnya, yang merangkumi dapur dan bar kerja, serta kawasan demonstrasi pembahagian bilik.

Persekitaran pengajaran moden menyokong pengajian akademik anda. Anda juga dapat meningkatkan kemahiran keusahawanan anda ke tahap seterusnya di Makmal Inovasi dan studio media digital kami.

Kampus ini mempunyai lima restoran dan dua bar, yang menawarkan pelbagai makanan sihat dan minuman yang lazat.

Pelajar kami juga belajar dengan mengadakan acara profil tinggi mereka sendiri. Night Cultural, The Future of Hospitality Summit, World of Wines Expo, Open Mic Night, Les Roches Got Talent, Festival Alam Sekitar adalah beberapa majlis yang dinanti-nantikan.

Kampus Marbella

Sebagai tempat peranginan mewah yang terkenal di dunia, Marbella adalah bilik darjah hospitaliti. Kampus kami adalah persekitaran pembelajaran berteknologi tinggi yang disinari cahaya matahari yang penuh dengan bakat Mediterranean.

Les Roches Marbella mempunyai empat dapur latihan profesional, ditambah bar demonstrasi, pejabat depan, pejabat pengemasan, dan kamar hotel.

Kemudahan akademik merangkumi bilik darjah yang dilengkapi dengan teknologi Apple, Mac Lab, serta auditorium berkapasiti 158 dengan sambungan masa nyata ke Les Roches Crans-Montana.

Perpustakaan sekolah yang mempunyai kakitangan profesional mengandungi lebih daripada 6,000 buku dan penerbitan profesional, sementara pelajar juga dapat mengakses perpustakaan dalam talian yang menampilkan lebih daripada 135,000 eBook, ditambah ribuan lagi penerbitan dalam talian dan makalah akademik.

Makanan yang baik dan sihat ialah sesuatu yang kami ambil perhatian dengan serius di Les Roches Marbella. Kampus ini mempunyai empat restoran, dari gaya bufet hinggalah makan 'a la carte'.

Selain itu, semua pelajar kami mempunyai akses percuma ke Manolo Santana Racquets Club yang berdekatan - menampilkan gelanggang tenis, gim dan kolam renang.

Kampus Shanghai

Pendidikan perhotelan Swiss memenuhi Asia yang menggembirakan di kampus Shanghai kami. Les Roches Jin Jiang menawarkan kemudahan dan teknologi kelas pertama di persekitaran universiti.

Kampus moden dan luas kami menyediakan persekitaran pembelajaran yang canggih, dengan banyak ruang untuk pelajar berkolaborasi dan memperoleh pengalaman langsung.

Pelajar mempunyai akses ke bilik darjah yang dilengkapi papan tulis interaktif SMART Board, makmal komputer, dapur demonstrasi, kawasan demonstrasi pembahagian bilik, dan auditorium. Perpustakaan kampus mengandungi banyak koleksi buku, majalah profesional, dan bahan audio-visual, sementara pelajar juga dapat mengakses ribuan jurnal dan penerbitan dalam talian untuk penyelidikan.

Sebagai sekolah hospitaliti, kita secara semula jadi memandang serius makanan. Pelajar dapat menikmati makanan yang lazat dan sihat di lima lokasi makan di kampus, yang menawarkan pelbagai hidangan Cina dan antarabangsa.

  Testimoni Pelajar

  Kehidupan Kampus & Kemudahan

  Di Les Roches , inovasi dan keusahawanan mengalir melalui semua yang kami lakukan. Kampus bertaraf dunia kami semuanya menampilkan kemudahan akademik terkini dan persekitaran pembelajaran praktikal yang mengasyikkan, termasuk dapur latihan profesional, bar demonstrasi dan bilik hotel.

  Spark Innovation Sphere kami yang baru dilancarkan membawa pelajar kami lebih dekat berbanding sebelum ini kepada inovasi hospitaliti yang canggih. Spark membantu menghidupkan konsep baharu dan idea perniagaan yang mengganggu, melalui perkhidmatan pra-inkubasi dan pengeraman khusus yang ditawarkan di kampus Crans-Montana dan Marbella kami.

  Sebagai sekolah hospitaliti, kami juga mengambil serius tentang makanan. Anda akan menikmati hidangan lazat dan sihat di restoran dan kemudahan makan di kampus kami. Kesejahteraan keseluruhan anda terus disokong melalui akses kepada gim dan kemudahan kecergasan, serta Pasukan Kesihatan & Kesejahteraan kami yang berdedikasi, termasuk jururawat dan kaunselor.

  Lokasi

  • Crans-Montana

   Route des Moulinettes 2, Crans-Montana 3975 Randogne, Switzerland, , Crans-Montana

  • Marbella

   Carr. Istán, Km. 1, 29602 Marbella, Málaga, Spain, , Marbella

   • Shanghai

    Shanghai Normal University Feng Xian Campus, 100 Hai Si Road, Shanghai 201418 P.R. China, , Shanghai

    • Buona Vista area

     Route des Moulinettes 2, 3975, Buona Vista area

    Soalan